Raskaat polttoöljyt

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös vähärikkiset raskaat polttoöljyt vaativimpiinkin ammattikäyttökohteisiin.

Raskaspolttoöljy

Täyttä energiaa moneen käyttöön

Raskaspolttoöljy on hiilivetytuote vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin ja kauppamerenkulun tarpeisiin. Tuotteiden tekniset ominaisuudet ovat pitkälle jalostettuja: tuotteiden rikkipitoisuus on laskenut merkittävästi ja palamisominaisuudet ovat parantuneet palamiskatalyyttien käytön myötä. Raskaan polttoöljyn käytölle on edelleen taloudelliset perustelut, kunhan valitaan korkealaatuinen, kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva polttoöljy ympäristönormit huomioiden.

Monipuolisuus

Vähärikkiset, monipuoliset tuotteet

Korkealaatuiset raskaat tuotteemme ovat kaikki vähärikkisiä, palavat puhtaasti ja ylläpitävät käyttökohteen toimintavarmuuden kaikissa Suomen olosuhteissa. St1-raskaspolttoöljyn päälaadut ovat viskositeetiltaan 11 cSt ja 180 cSt, mutta toimitamme myös muita viskositeettilaatuja sekä erityiskohteisiin ja laivakäyttöön räätälöityjä vähärikkisiä tuotteita.

Teollisuus

St1:n raskaat polttoöljyt teollisuuden tarpeisiin

St1:n vähärikkiset raskaat polttoöljyt soveltuvat vaativimpiinkin käyttökohteisiin kuten lämpövoimaloihin ja prosessiteollisuuteen. Ominaisuuksien vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti myös kasvihuoneiden lämmitykseen.

St1-laivapolttoaineet

Merenkäynnin ammattilaisille

Toimitamme korkealaatuisia ja vähärikkisiä (maks. 1 %) Bunker-laatuja vaativiin kauppamerenkulun tarpeisiin. Laivapolttoaineissa oleellista on tasainen korkea laatu sekä luotettavat oikea-aikaiset toimitukset. St1 palvelee kauppamerenkulkua sekä Suomessa että Ruotsissa.

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

placeholder

Polttonesteklinikka

Tiedätkö mistä bensiini, diesel ja moottoripolttoöljy koostuvat? Me St1:llä haluamme, että tunnet käyttämäsi tuotteen ja sen ominaisuudet sekä rakenteen. Suhtaudumme myös turvallisuuteen ja alan vaatimuksiin vakavasti. 

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.