Lisäkorttien tilaukset Shell-yritysasiakkaille

Jos olet jo Shell-yrityskorttiasiakas, voit tilata lisää kortteja käyttöösi tällä lomakkeella. Kortteja voi tilata enintään 5 kpl/kerta. Uusille korteille muodostuu automaattisesti luotu PIN-koodi.

PIN-koodit saapuvat yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen 48 tunnin kuluessa siitä kun korttitilaus on kuitattu asiakaspalvelumme toimesta. Uudet yrityskortit postitetaan noin viikon kuluessa. 

Tiesitkö, että Shell Fleet Hub -palvelussa voit hallinnoida yrityskorttejasi ja korttien PIN-koodeja itse? Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia Shell Fleet Hubiin, voit tilata ne täältä tai ottamalla yhteyttä Shell Asiakaspalveluun: euroshellkortit@st1.fi.

Huom. Lomakkeen *-merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Ilmoita halutessasi korteille toivotut painatukset, kuten rekisterinumero tai kuljettajan nimi. Mikäli ilmoitat useamman painatustiedon, erottelethan ne pisteellä.
Ilmoita halutessasi korttien lisätiedot, kuten onko kyseessä uusi kortti vai kortti rikkoutuneen tilalle, kortin nimi- tai ajoneuvotiedot, ostoluokka, kilometri- tai autotunnistekysely ostoja tehtäessä.