Uramahdollisuudet

Oletko sinä seuraava osaajamme?

Tule mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista! Meillä työskentelee monipuolinen joukko energia-alan ammattilaisia: uusiutuvan energian osaajia, vastuullisuusasiantuntijoita, asiakaspalvelijoita sekä asiantuntijoita henkilöstö-, markkinointi-, viestintä- ja talousalan eri tehtävissä. Meitä St1:läisiä on yhteensä yli 1 200 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa.

Haluatko mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista?
Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin ja laita hakemusta tulemaan. 
Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa työtä tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemuksen. Seuraa avoimia työpaikkojamme myös St1:n LinkedInissä.

Avoimet työpaikkamme

Terminaalioperaattori Haminaan

Haemme St1:n Haminan tiimiin terminaalioperaattoria polttonesteterminaalin monipuolisiin tehtäviin. 
Polttonesteterminaalilla tehtäviisi kuuluvat mm. laivoilla saapuvien tuotteiden vastaanotto, siirtojen valvonta, näytteidenotto ja analysointi. Teet myös pieniä kunnossapitotöitä.

Kesätyöpaikat St1:llä

St1 Kesätyöpaikat

Haluaisitko kartuttaa työkokemustasi ja liittyä St1:n energiseen tiimiin? Mahtavaa, sillä etsimme nyt uusia Game Changereita kesälle 2023!

Meillä pääset työskentelemään alansa huippuosaajien kanssa kotimaisessa energiayhtiössä, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Tarjoamme kiinnostavia kesätöitä eri toiminnoista ja asiantuntijoidemme tukemana.

Hakuaika 1.2.-15.2.2023

Hae Puhtaan energian tekijäksi

Kiinnostaisiko sinua työskennellä mielenkiintoisessa tehtävässä Suomen johtavassa energia-alan yhtiössä puhtaan energian tekijöiden joukossa?
Tarjoamme kesätyöntekijöillemme tukea oman osaamisen kehittämiseen, riittävästi haasteita sekä ennen kaikkea välittävän tiimin ympärille. Meillä jokaisen työpanos on tärkeä. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kattavien palveluiden äärellä.

Kesäksi HelmiSimpukka-ketjuun

Monipuolista työtä St1- ja Shell-asemilla ympäri Suomen

Kesäksi HelmiSimpukka-ketjuun

Kaipaatko vaihtelevaa kesätyötä, jossa päivät eivät varmasti käy pitkiksi? Etsimme reippaalla ja can do -asenteella varustettuja tyyppejä, jolla ei mene sormi suuhun kiireenkään keskellä.
Tarjoamme HelmiSimpukoissa monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä ja työllistämme niin huoltamokahvilatyöntekijöitä, kokkeja kuin saliapulaisiakin. Kesän jälkeen sinun onkin hyvä jatkaa ravintola-, kaupan- tai mille tahansa muulle alalle.

Työpaikat HelmiSimpukka-ketjussa

HelmiSimpukoista löydät hyvin monipuolisia työtehtäviä St1- ja Shell-asemilla ympäri Suomen.

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia talentteja! Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mikäli hakuasi vastaava paikka avautuu.

We are always looking for new talents to join our St1 team! Send your open application and we will get back to you if we have a suitable position open.

Tietosuojaseloste työnhakijalle

Tietoa meistä

Energiayhtiö, joka haastaa perinteiset toimintatavat

Tietoa meistä

St1 Outlook

Solving global energy challenges

St1 Outlook

Game Changer 2021

Corporate Sustainability Report of St1 Nordic.

Game Changer 2021