Uramahdollisuudet

Oletko sinä seuraava osaajamme?

Tule mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista! Meillä työskentelee monipuolinen joukko energia-alan ammattilaisia: uusiutuvan energian osaajia, vastuullisuusasiantuntijoita, asiakaspalvelijoita sekä asiantuntijoita henkilöstö-, markkinointi-, viestintä- ja talousalan eri tehtävissä. Meitä St1:läisiä on yhteensä yli 1 000 eri puolilla Suomea.

Haluatko mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista?
Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin ja laita hakemusta tulemaan. 
Mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa työtä tarjolla, voit jättää myös avoimen hakemuksen. Seuraa avoimia työpaikkojamme myös St1:n LinkedInissä.

Avoimet työpaikkamme

Operating Coordinator

We are now looking for Operating Coordinator in Payment, Bulk operations & Development team.
In this position you will operate and support activities of St1's direct deliveries and logistics related functions and systems together with colleagues and partners.
Apply by October 16th 2022

Junior Legal Counsel

We are now looking for Junior Legal Counsel, for a temporary position lasting until spring 2024. As a Junior Legal Counsel, you will work as a key member of the legal team in the St1 Helsinki office. Your general, everyday interaction will run across all St1 business units in Finland as well as Sweden and Norway.
Apply by 9.10.2022

Myyntipäällikkö - tiiminvetäjä, B2B-suurasiakkaat

Oletko etsimämme tuloshakuinen myynnin ammattilainen, jolle asiakaskokemus on avainsana?
Myyntipäällikkönä vastaat suurten yritysasiakkaiden myynnistä sekä myyntipäälliköistä koostuvan tiimisi johtamisesta. Vastuullasi on siis myynnin tuloksellisuus ja ennustaminen sekä tiimisi onnistuminen.
Hae 9.10. mennessä

B2B myyntipäällikkö ja tiiminvetäjä

Etsimme innostunutta ja tuloshakuista tekijää uuteen rooliin: B2B myyntipäällikkö ja tiimivetäjä aluemyyntiin. Olet huippuluokan tuloshakuinen ja ammattitaitoinen myynnin osaaja, jolle asiakaskokemus on avainsana.
Hae 2.10. mennessä

Myyntipäällikkö, St1, Länsi-Suomi

Etsimme innostunutta ja tuloshakuista myyntipäällikköä Länsi-Suomeen. Olet tuloshakuinen ja ammattitaitoinen, huippuluokan myyjä, jolle asiakaskokemus on myynnin avainsana. Alueesi asiakkaina tulee olemaan pienet ja keskisuuret, eri toimialojen yritykset. Kokemus energia-, teollisuus- tai huoltamoalalta katsotaan eduksi.
Hae 3.10. mennessä

Myyntipäällikkö, St1, Itä-Suomi

Etsimme innostunutta ja tuloshakuista myyntipäällikköä Itä-Suomeen. Olet tuloshakuinen ja ammattitaitoinen, huippuluokan myyjä, jolle asiakaskokemus on myynnin avainsana. Alueesi asiakkaina tulee olemaan pienet ja keskisuuret, eri toimialojen yritykset. Kokemus energia-, teollisuus- tai huoltamoalalta katsotaan eduksi.
Hae 3.10. mennessä

Myyntipäällikkö, St1, Pohjois-Suomi

Etsimme innostunutta ja tuloshakuista myyntipäällikköä Pohjois-Suomeen. Olet tuloshakuinen ja ammattitaitoinen, huippuluokan myyjä, jolle asiakaskokemus on myynnin avainsana. Alueesi asiakkaina tulee olemaan pienet ja keskisuuret, eri toimialojen yritykset. Kokemus energia-, teollisuus- tai huoltamoalalta katsotaan eduksi.
Hae 4.10. mennessä

Myyntipäällikkö, St1, Etelä-Suomi

Etsimme innostunutta ja tuloshakuista myyntipäällikköä Etelä-Suomeen. Olet tuloshakuinen ja ammattitaitoinen, huippuluokan myyjä, jolle asiakaskokemus on myynnin avainsana. Alueesi asiakkaina tulee olemaan pienet ja keskisuuret, eri toimialojen yritykset. Kokemus energia-, teollisuus- tai huoltamoalalta katsotaan eduksi.
Hae 5.10. mennessä

Myyntipäällikkö, St1, Keski-Suomi

Etsimme innostunutta ja tuloshakuista myyntipäällikköä Keski-Suomeen. Olet tuloshakuinen ja ammattitaitoinen, huippuluokan myyjä, jolle asiakaskokemus on myynnin avainsana. Alueesi asiakkaina tulee olemaan pienet ja keskisuuret, eri toimialojen yritykset. Kokemus energia-, teollisuus- tai huoltamoalalta katsotaan eduksi.
Hae 6.10. mennessä

Huoltamorekry

Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon St1- tai Shell- asemalle?

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia talentteja! Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mikäli hakuasi vastaava paikka avautuu.

We are always looking for new talents to join our St1 team! Send your open application and we will get back to you if we have a suitable position open.

Tietosuojaseloste työnhakijalle

Tietoa meistä

Energiayhtiö, joka haastaa perinteiset toimintatavat

Tietoa meistä

St1 Outlook

Solving global energy challenges

St1 Outlook

Game Changer 2021

Corporate Sustainability Report of St1 Nordic.

Game Changer 2021