Pidetään yhdessä yrityksenne pyörät pyörimässä

St1 yhteistyössä yritysten kanssa ympäri Suomen

Teemme yhteistyötä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa – ympäri Suomen. Liity matkalle mukaan ja tutustu yrityksiin, jotka ovat jo valinneet meidät kumppanikseen.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ole meihin yhteydessä ja kootaan juuri teidän yrityksellenne sopivin palveluratkaisu.

S-Kuljetuksen Mikko Smalen

Maanrakennusalalla toimiva S-Kuljetus käyttää St1:n uusiutuvia polttoaineita

Asiakkaamme S-Kuljetus käyttää uusiutuvia tuotteitamme sekä haluaa näyttää omalla alallaan esimerkkiä.

INFRA Ry

St1 rakentaa INFRAn kanssa kestävämpää Suomea 2024

St1 ja INFRA ry

St1 haluaa yhteistyön avulla tukea INFRA ry:n vision ja toimintaperiaatteiden toteutumista, sekä strategiassa onnistumista. INFRA ry:n strategia ja visio ovat linjassa St1 arvojen kanssa, ja siksi St1 haluaa yhteistyösopimuksella ilmaista tukensa strategian toteutumiselle. Sopimus koskee kaikkia yhdistyksen jäseniä.

Sopimuksen kautta yhdistyksen jäsenet saavat St1:ltä alennuksia sekä hyötyvät polttoainehinnoittelussa Infran yhteistyösopimuksesta ja omista vuosivolyymeista.

The Yellow Line Max Kairtamo

St1 & The Yellow Line

St1 Business sujuvoittaa kuljettajan arkea

Pääkaupunkiseudulla toimiva taksiyhtiö The Yellow Line Oy otti viime keväänä käyttöön yritysasiakkaille suunnatun St1 Business -palvelun helpottamaan kuljettajiensa polttoaineostoja ja niiden hallintaa. 

Tonttilan Nosto ja Kuljetus_ Matti Tonttila

St1 & Tonttilan Nosto ja Kuljetus

Uusiutuvaa dieseliä tankkiin

Asiakkaamme Tonttilan Nosto ja Kuljetus tankkaa uusiutuvaa HVO Dieseliä osaan kalustoaan. Laajentunut uusiutuvan dieselin asemaverkosto tekee vähäpäästöisen polttoaineen suosimisesta entistä mutkattomampaa.

St1 & Pirjon Pakari

St1 & Pirjon Pakari

Pirjon Pakarin uuneissa roihuaa St1:n lisäaineistettu polttoöljy

Pirjon Pakari leipoo leivät lisäaineitta, mutta luottaa polttonesteissään lisäaineistuksen voimaan. Valtaosa Pirjon Pakarin leipomoiden uuneista lämpenee St1:n laadukkaasti lisäaineistetulla polttoöljyllä, St1 Roihulla.

Open Shores Saimaan alus kulkee St1:n uusiutuvalla dieselillä

St1 & Open Shores Saimaa

Mukana mahdollistamassa kestävää matkailua Saimaalla

Open Shores Saimaa on räätälöityjä seikkailuristeilyjä tarjoava vastuullisen matkailun yritys. Kestävän kehityksen arvoja korostavan matkailuyrityksen risteilyalus kulkee vastuullisesti St1:n uusiutuvalla HVO Dieselillä.

St1 & Liuttu Logistiikka

Lisää tehoa ja sujuvuutta arkeen

Liuttu Logistiikalla ja St1:llä on takanaan yhteistä taivalta jo yli 20 vuotta. Energiakumppanuutta on syvennetty St1 Business -palvelukokonaisuudella, joka on tuonut Liutun arkeen tekemistä sujuvoittavat työkalut.

St1 & Kuljetus Ristimaa Oy

Yhtä matkaa jo 40 vuotta

Toimiva kumppanuus kestää aikaa – jopa vuosikymmeniä. Kuljetus Ristimaa Oy:n toimitusjohtaja Juha Ristimaa kertoo, mikä on pitkän yhteistyömme salaisuus.

St1 & Transport Savikko Yhtiöt Oy

St1 & Transport Savikko Yhtiöt Oy

Pitkäkestoinen kumppanuus syntyy luottamuksesta ja yhteisistä arvoista

Olemme tehneet yhteistyötä Savikko Yhtiöiden kanssa jo yli kaksikymmentä vuotta, mikä on alalla poikkeuksellista. Vahvan pohjan tälle on luonut jaettu ymmärrys kumppanuuden tärkeydestä sekä samanlainen arvomaailma.

tie ja st1 ja sf caravan logot

St1 yhteistyöhön SF-Cravanin kanssa

Solmimme yhteistyösopimuksen SF-Caravan ry:n kanssa toukokuussa 2022. Yhteistyön myötä SF-Caravan ry:n jäsenet saavat alennusta bensiinistä ja dieselistä käyttämällä uutta St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan logoilla varustettua jäsenkorttia. SF-Caravanin jäsenkortti käy Suomessa yli 400 St1- ja miehitetyllä Shell-asemalla.

St1- ja Shell -yrityskortit käytössäsi

Yrityskortit tuovat etuja yrittäjän sekä työntekijöiden arkeen. Monipuoliset kortit tekevät tankkaamisesta edullisempaa ja kirjanpidosta sujuvampaa! Lue lisää ja pyydä tarjous.

Kysyttävää yrityskorteista?

Yritysmyyntimme kertoo mielellään lisää