Henkilöstökortti

Tee fiksu valinta. Käytä Staff-korttia, jolla saat alennusta polttoaineesta heti.

Staff-kortti

Tärkeimmät edut

 • Saat alennusta polttoaineista 3 snt/l
 • Käy Suomessa yli 400 St1- ja Shell-asemalla (pl. Shell Expressit)
 • Jatkuva alennus koneellisista autopesuista -40%
 • Jatkuva alennus ruokatuotteista -20%
 • Myös HelmiSimpukoista vaihtuvat tuote-edut
 • Lataa maksuton St1 Way -sovellus Staff-kortin rinnalle
 • Kortin saat henkilöstöhallinnosta/aseman esimieheltä kun työsuhteen kesto on vähintään 3 kk

Aina edullisempi polttoaineen hinta yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa

Staff-kortti oikeuttaa 3 sentin alennukseen yli 400 St1- ja Shell-asemien tolppahinnoista Suomessa. Ainoastaan Shell Express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin, eli näillä asemilla bensan hinta on aina tolppahinnan mukainen.

Vaihtuvia etuja asemilta ja HelmiSimpukoista ympäri Suomen

Staff-asiakkaana saat myös tuntuvia etuja autopesuista ja ravintolatuotteista sekä vaihtuvia etuja HelmiSimpukka-ravintoloista ja HelmiSimpukka Express -asemilta. Yli 130 HelmiSimpukka-asemaa palvelee sinua ympäri Suomen!

Logot

 

Edut ja kampanjat tietoon

Pitämällä tietosi ajan tasalla ja antamalla markkinointiluvan, saat tietoa valtakunnallisista tarjouksista sekä alueesi eduista ja tapahtumista. Mikäli et ole vielä rekisteröinyt Staff-korttiasi, voit tehdä sen Omilla sivuilla. Lisää kortin tiedot kohdasta "Päivitä kortin tiedot".

Ohjeet käyttöön

Miten Staff-kortti toimii?

Käytä Staff-korttia automaatissa tai esitä se myymälän kassalla ennen maksusuoritustasi, jolloin polttonesteen hinta on sinulle aina edullisempi. 

Käyttäminen:

 1. Syötä Staff-kortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti “etukortti tunnistettu” ja kortti tulee automaatista ulos.
 2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi normaalisti ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
 3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

  Huomioithan, että ulkomaalaisilla luottokorteilla maksaessa ei saa Staff-alennusta. Tällainen kortti on esimerkiksi Bank Norwegian luottokortti.
placeholderi

Rekisteröi korttisi

Kun rekisteröit kortin, siirryt verkkokauppaamme luomaan asiakastilin. Asiakastilillä pääset hallinnoimaan mm. osoitetietojasi.

Staff-asiakkaana saat ensimmäisenä tietoosi edut ja lähiasemiesi kampanjapäivät, jolloin tarjolla on edullisen polttoaineen lisäksi muita rahanarvoisia etuja. Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla ja muista hyväksyä markkinointiluvat!

Ohjeet rekisteröintiin