Jäsenkortti = St1 Käteisalennuskortti

Liittosi tai järjestösi jäsenkortilla alennusta myös St1- ja Shell-asemilta. Rekisteröi jäsenkorttisi niin saat ajankohtaista tietoa vaihtuvista tarjouksistamme!

Järjestökortit

Tärkeimmät edut

 • Saat alennusta heti
 • Käy Suomessa yli 400 St1- ja Shell-asemalla (poislukien Shell Express -asemat)
 • Alennus vaihtelee ajankohdittain ja asemittain
 • Myös HelmiSimpukoista vaihtuvat tuote-edut
 • Katso kantisedut täältä (Jäsenkortti = St1 Käteisalennuskortti)
 • Lataa maksuton St1 Way -sovellus jäsenkortin rinnalle

Aina edullisempi polttoaineen hinta yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa

Liittosi tai järjestösi jäsenkortti toimii kuten St1 Käteisalennuskortti. Saat muuttuvan asemakohtaiseen alennuksen St1- ja Shell-asemien tolppahinnoista. Polttoaineen hinta on aina edullisempaa jäsenkortillasi. Alennuksen polttoaineista saat aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa. Ainoastaan Shell Express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin, eli näillä asemilla bensan hinta on aina tolppahinnan mukainen.

Vaihtuvia etuja asemilta ja HelmiSimpukoista ympäri Suomen

Kanta-asiakkaana saat myös vaihtuvia etuja HelmiSimpukka-ravintoloista ja HelmiSimpukka Express -asemilta. 130 HelmiSimpukka-asemaa palvelee sinua ympäri Suomen! Ajankohtaiset edut löydät tämän sivun yläosasta. 

Logot

 

Haluatko ensimmäisenä tietoa eduista?

Haluatko saada tietoa ajankohtaisista eduista ja tarjouksista, joita saat jäsenkortillasi? Pitämällä tietosi ajan tasalla ja antamalla markkinointiluvan, saat tietoa valtakunnallisista tarjouksista sekä alueesi eduista ja tapahtumista. Mikäli et ole vielä rekisteröinyt jäsenkorttiasi, voit tehdä sen Omilla sivuilla

Ohjeet käyttöön

Miten jäsenkorttisi toimii?

Käytä jäsenkorttiasi automaatissa tai esitä se myymälän kassalla ennen maksusuoritustasi, jolloin polttonesteen hinta on sinulle aina edullisempi. 

Käyttäminen:

 1. Syötä jäsenkortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti “etukortti tunnistettu” ja jäsenkortti tulee automaatista ulos.
 2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi normaalisti ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
 3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

  Huomioithan, että ulkomaalaisilla luottokorteilla maksaessa ei saa käteisalennusta. Tällaisia kortteja ovat esimerkiksi Norwegian luottokortti ja American Express.
Järjestökortit

Rekisteröi jäsenkorttisi

Kun rekisteröit jäsenkortin, siirryt omille sivuille luomaan asiakastilin. Asiakastilillä pääset hallinnoimaan jäsenkorttisi tietoja.

Rekisteröityneenä kanta-asiakkaana kuulet ennakkoon lähiasemiesi kampanjapäivistä, jolloin tarjolla on edullisen polttoaineen lisäksi muita rahanarvoisia etuja. Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla ja muista hyväksyä markkinointiluvat!

Usein kysyttyä jäsenkorteista

Mistä tunnistan jäsenkortin, jolla saa alennuksen St1- ja Shell-asemilta?

Jäsenkortin taustapuolella on yleensä maininta, jos kortilla on St1- ja Shell-asemien alennus. Kortin taustapuolella on usein myös sekä St1- ja Shell logot. 

Miltä asemilta saan polttoainealennuksen?

Jäsenkorttien polttoainealennuksen saa kaikilta St1-asemilta sekä palvelevilta Shell-asemilta. Huomioithan, että Shell Express-asemilta alennusta ei saa. 

Miten ja miksi rekisteröin jäsenkorttini?

Jäsenkortin rekisteröit helposti luomalla St1 asiakastilin omilla sivuilla. Jos sinulla on jo tili, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Klikkaa sivupalkista "St1 Käteisalennuskortti". Klikkaa "Rekisteröi järjestökortti", josta pääset lisäämään jäsenkortista löytyvän 70835-alkuisen numerosarjan ja saat rekisteröityä jäsenkorttisi. Muista antaa markkinointiluvat, jotta saat tietoosi vaihtuvat edut kortillasi ja kuulet ensimmäisenä lähiasemiesi kampanjoista! 

Rekisteröinnin kautta luot St1 asiakastilin, jossa voit mm. tehdä lämmitysöljytilaukset, hallinnoida tietojasi ja tarkastella tilaushistoriaasi. Markkinointiluvallisena asiakkaana pysyt aina ajan tasalla jäsenkortilla saatavista vaihtuvista eduista.

 

Mistä kaikesta saan kortillani alennusta?

Polttonesteiden lisäksi saat jäsenkortillasi vaihtelevasti alennusta myös muun muassa HelmiSimpukka-ravintoloista ja HelmiSimpukka Expresseistä.

Mitä teen jos en saa jäsenkortillani alennusta?

Huomioithan, että ulkomaalaisilla luottokorteilla maksaessa ei saa alennusta. Tällaisia kortteja ovat esimerkiksi Norwegian luottokortti ja American Express.

Joskus kortin magneettijuova voi olla myös vioittunut. Voit tilata uuden jäsenkortin oman järjestösi/liittosi jäsensivuilta tai jäsenpalvelusta.

 

Voinko käyttää korttia, jos en ole rekisteröinyt sitä?

Kyllä voit.