MPÖ Plus

Vallankumouksellinen moottoripolttoöljy työkoneiden dieselmoottoreille. 

Markkinoiden ensimmäinen työkonediesel

Lisäaineistettu vallankumouksellinen moottoripolttoöljy, MPÖ Plus, on erityisesti työkoneiden dieselmoottoreille suunniteltu polttoaine, joka täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. MPÖ Plus palaa puhtaammin, säästää kustannuksissa ja vähentää päästöjä. 

Edullisemman veron vuoksi MPÖ Plus ei sovellu tieliikennekäyttöön.

Helpota elämääsi, ota käyttöösi St1 Yritysportaali – tilaa polttoaineet suoratoimituksena verkosta

Hoida polttoainetilaukset missä vain – ja milloin vain. St1 Yritysportaalin avulla asioit juuri silloin, kun se sinulle sopii.

Oletko jo asiakas?

Kirjaudu St1 Yritysportaaliin

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Tilaa puhelimitse

Voit myös tilata puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031.

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Jalostus

Jalostus

Tutustu polttonesteiden jalostusprosessin neljään eri vaiheeseen: raakaöljyn suolanpoisto, tislaus, rikinpoisto ja lisäaineistus. 

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.