MPÖ Plus - Puhtaasti enemmän suorituskykyä

Osta St1 Yritysportaalin kautta

Hoida polttoainetilaukset missä vain – ja milloin vain. St1 Yritysportaalin avulla asioit juuri silloin, kun se sinulle sopii.

Tarjouspyyntölomake

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.

Tilaa puhelimitse

Voit myös tilata MPÖ Plus -moottoripolttoöljyä kätevästi puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031 arkisin kello 8-18. 

Oletko jo asiakas?

Kirjaudu St1 Yritysportaaliin

Tutustu St1 Polttoöljyjen tuoteperheeseen

Tutustu St1 Polttoöljyjen monipuoliseen perheeseen: St1 Inferno, St1 Roihu, St1 Polttoöljy, St1 HVO, MPÖ Plus ja St1 Raskaat polttoöljyt. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopiva tuote jokaiseen tarpeeseen!

Velvoitteet ja standardit

Velvoitteet ja standardit

Tutustu polttonesteiden laatuvaatimuksiin, biovelvoitteeseen sekä verotukseen.

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Turvallisuus, kuljetus ja varastointi

Tiedätkö, miten polttonesteitä tulee kuljettaa tai varastoida? Entä miten toimia, jos polttonestettä joutuu silmiin tai iholle taikka tuotetta on hengitetty?

Jalostus

Jalostus

Tutustu polttonesteiden jalostusprosessin neljään eri vaiheeseen: raakaöljyn suolanpoisto, tislaus, rikinpoisto ja lisäaineistus. 

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Pyydä tarjous

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Käyttöturva- ja tuotetiedotteet sekä sopimusehdot

Täältä löydät kootusti tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet, tuotetiedotteet sekä sopimusehdot.