Kortit

Alennusta aina ja heti yli 500 St1- ja Shell-asemalta. Paitsi halpaa, saat myös hyvää: St1:llä tankkaat päivä päivältä vähemmän fossiilista polttoainetta ja enemmän maailman puhtainta bioetanolia. Kaksinkertaisesti fiksua. 

Yrityksille ja yrittäjille St1 ja Shell tarjoavat yhdessä täydellisen kattauksen tuotteita ja palveluita 500:llä kotimaan asemalla ja Euroopan laajimmalla palveluverkostolla. Saat tehokkaampia kilometrejä puhtaammalla polttoaineella sekä Yrityskorttien edut. 

Ammattiliikenteen yrityksille ja yrittäjille tarjoamme laajan asemaverkoston ja sujuvat, mutkattomat palvelut. Kotimaassa raskaan liikenteen tankkauspisteistä on jo 163. Mikäli yrityksesi liikennöi ulkomailla, saat meiltä Euroopan johtavan polttoainekortin. 

Räätälöimme järjestöille ja yhteisöille edullisia kokonaisratkaisuja, jotka vastaavat täsmälleen asiakkaiden tarpeita. Erittäin kilpailukykykyisten sopimushintojen lisäksi kortteihin voidaan liittää monipuolisia palveluita ja lisäominaisuuksia. 

Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortti

Tärkeimmät edut

Ilmaisella Käteisalennuskortilla saat alennusta aina ja heti. Alennus ropsahtaa tolppahinnasta, kun maksat tankkauksesi käteisellä, pankkikortilla, Debitillä tai Visa Electronilla. Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin. 

Maksuominaisuudet

Jokainen St1-asemalla käteisalennuskortilla tankattu litra on halvempi ja myös puhtaampi. Käteiskortti toimii 387 St1- ja Shell-asemalla Suomessa. Ainoastaan Shell express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin.

St1 Visa

Tärkeimmät edut

Vuosimaksuttomalla St1 Visa –luottokortilla säästät polttoaineissa jopa 3,5 senttiä/litra ja saat 40 päivää korotonta maksuaikaa. Päätät aina itse maksatko koko luottosumman kerralla vai lyhennätkö tiliäsi kevyemmissä kuukausierissä.

Maksuominaisuudet

Kortti käy maksuvälineenä kaikkialla maailmassa ja etua saat kaikista ostoista. Kerryttämäsi edut saat alennuksina suoraan laskussa St1- ja Shell –ostoksista. St1 Visa –luottokortti toimii kaikkialla: 450 St1- ja Shell-asemilla sekä yli 30 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa.

St1 Yrityskortti

St1 Yrityskortti

Tärkeimmät edut

St1 Yrityskortti tuo paljon etuja yrittäjille ja yrityksille, jotka käyttävät autoa paljon. Korttiin voit valita joko täyden tai rajoitetun osto-oikeuden. Kaikki tapahtumat laskutetaan kerran kuussa kirjapitokelpoisella laskulla.

Maksuominaisuudet

Kortti helpottaa kirjanpitoa eikä tankkauskuitteja tarvitse säilyttää. Ei tilinhoitopalkkiota eikä vuosimaksua. St1 Yrityskortti toimii maksuvälineenä 504 St1- ja Shell asemalla Suomessa.

St1 D-kortti

St1 D-kortti

Tärkeimmät edut

Raskaanliikenteen ammattilaisille, yrittäjille ja yrityksille St1 D-kortti tarjoaa helppoutta, edulliset sopimushinnat ja kattavan asemaverkoston ympäri maata. Kortin voit valita kolmella eri osto-oikeudella ja tapahtumat laskutetaan kaksi kertaa kuussa kirjanpitokelpoisella laskulla. Tankkauskuitteja ei tarvitse säilyttää. St1 D-kortista ei peritä tilinhoito- eikä vuosimaksua.

Maksuominaisuudet

Kortti käy 499 St1- ja Shell -asemalla Suomessa.

euroShell-dieselkortti

euroShell-dieselkortti

Tärkeimmät edut

Mikäli liikennöit paljon ulkomailla, suosittelemme Euroopan johtavaa ammattilaiskorttia, euroShell dieselkorttia. Kortilla saat tankkaukset edulliseen sopimushintaan ja paljon etuja aina Hätähuoltopalvelusta Euroopan tietullien maksamiseen. Kortin saat neljällä eri osto-oikeustasolla. Kirjanpitokelpoinen paperi- tai pdflasku.

Maksuominaisuudet

Kortti käy 498 Shell- tai St1-asemalla Suomessa ja Euroopassa Shellin palveluverkossa ympäri Euroopan.

euroShell-yrityskortti

euroShell-yrityskortti

Tärkeimmät edut

Monipuolinen ja turvallinen maksukortti, jossa on kolme osto-oikeustasoa. Voit hallita tiliäsi, kontrolloida korttitapahtumia ja tilata raportteja Shell Card Onlinen avulla tehokkaasti. Saat kirjanpitokelpoiset laskut joko paperilla tai pdf-laskuna.

Maksuominaisuudet

Kortti toimii 503 St1- ja Shell-asemalla Suomessa sekä yli 10.000:ssa kohteessa Euroopassa.

Shell Card Private

Shell Card Private

Tärkeimmät edut

Shell Card Private on monipuolinen maksuväline, joka käy maksuvälineenä kaikilla Suomen ja Ruotsin Shell/St1-asemilla, yli 1000 tankkauspaikalla.

Maksuominaisuudet

Kortilla voit maksaa niin polttoaineet kuin ruokailutkin, kaikki yhdellä kortilla. Et maksa lainkaan tilinhoitomaksua kun valitset verkkolaskun. Kortin tapahtumat laskutetaan kerran kuukaudessa. Kortti käy maksuvälineenä kaikilla St1/Shell-asemilla Suomessa ja Ruotsissa.