St1 D-kortti

Raskaan liikenteen ammattilaisille, yrittäjille ja yrityksille St1 D-kortti tarjoaa helppoutta, edulliset sopimushinnat ja kattavan asemaverkoston ympäri maata.

st1 d-kortti

Tärkeimmät edut

  • Maksuton kortti raskaan liikenteen ammattilaisille
  • Tankkaukset edullisella sopimushinnalla
  • Kirjanpitokelpoinen lasku
  • Käy maksuvälineenä kaikilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa
  • Mahdollisuus kompensoida yrityksen autoilun päästöjä

Kattava asemaverkosto ympäri maata

St1 D-kortilla saat käyttöösi kahden brändin edut, sillä kortti käy maksuvälineenä yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa. Kattava asemaverkostomme tarjoaa ammattiliikenteen kuljettajille monipuolisia palveluita ympäri maan. Mikäli kuljetusyritykselläsi on tarvetta ulkomaan tankkauksiin, suosittelemme Shell Card-korttien käyttöönottoa. Lue Shell dieselkortista täältä

Helpottaa yrityksen kirjanpitoa

Kaikki tapahtumat laskutetaan kaksi kertaa kuukaudessa kirjanpitokelpoisella laskulla.

Edulliset sopimushinnat

Dieselin osalta hinnoittelussa noudatetaan nk. aluehinnoittelua, jolloin dieselin hinta ei ole sidottuna aseman mittarihintoihin. Sen sijaan dieselin hinta määräytyy St1:n kanssa tehtävällä sopimuksella. Sopimuksen perusteella muodostetaan kirjanpitokelpoiset laskut, joista ilmenee jokainen korttitapahtuma sekä sopimuksen mukainen hinta arvonlisäveroineen ja verokantoineen.

St1 Yrityskortit uusiutuvat

Kehitämme ja monipuolistamme yritysasiakkaille suunnattuja palveluitamme.

Kysyttävää yrityskorteista?

Yritysmyyntimme kertoo mielellään lisää

Hae korttia verkossa

Näin tilaat kortin verkossa

Siirry täyttämään D-kortin hakemuslomaketta. Ota yrityksesi viralliset tiedot sormiesi ulottuville, koska tarvitset niitä lomakkeen täyttämiseen. Kun olet naputellut tarvittavat tiedot hakemukseen, saat sähköpostiisi allekirjoituslinkin johon tarvitset henkilökohtaisia pankkitunnuksia. 

Kortin voit valita kolmella eri osto-oikeudella:

  • Vapaa osto-oikeus; kaikki St1-/Shell- asemilla myytävät tuotteet
  • Rajoitettu osto-oikeus; polttoaineet, pesut, autotarvikkeet
  • Vain diesel, polttoöljy ja AdBlue

 

Hae korttia postitse

Näin tilaat kortin postitse

Lataa lomake alapuolelta. Tulosta lomake, teroita kynä ja täytä lomake yrityksesi tiedoilla. Tämän jälkeen laita hakemus kirjekuoreen, raapusta kylkeen alapuolella oleva osoite ja toimita kirje lähimpään postilaatikkoon.

St1 Oy Tunnus 5001316
00003 VASTAUSLÄHETYS

Postimaksu on maksettu ennakkoon. 

St1-yrityskorttien palveluhinnasto

Taksikuski mittarikentällä

St1- ja Shell-asemaverkoston palvelut käytössäsi

Ammattiliikenteen ja ammattikuljettajien palvelut

Kattava asemaverkosto ja kuljettajapalvelut varmistavat vaivattoman tiellä liikkumisen, olitpa sitten liikkeellä raskaalla kalustolla, pakettiautolla tai henkilöautolla. Reittisi varrelta löydät tarpeisiisi sopivan palvelun.

Shell Card

Onko kuljetusyritykselläsi on tarvetta ulkomaan tankkauksiin?

Mikäli kuljetusyritykselläsi on tarvetta ulkomaan tankkauksiin, suosittelemme Shell Card-korttien käyttöönottoa.  Shell Card -dieselkortti käy maksuvälineenä kaikilla Shell-asemilla koko Euroopassa sekä lisäksi Suomessa ja Ruotsissa myös St1-asemilla.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti.