Kunnon koti -palvelu

Kunnon kodissa on turvallista asua

Olethan muistanut tarkastaa öljysäiliösi kunnon?

Tiesitkö, että yhteistyökumppanimme If auttaa suomalaisia pitämään huolta omakotitaloistaan, jotta asuminen omassa Kunnon kodissa olisi turvallista ja huoletonta. If tarjoaa maksuttoman talotarkastuksen osana Kunnon koti- palvelua.

Ainutlaatuisessa Kunnon koti -talotarkastuksesssa rakennusalan asiantuntija antaa neuvoja ja vinkkejä kodin kunnossapitoon ja arjen riskien ehkäisyyn. Palveluun sisältyy myös talon kunnossapitoon liittyvä puhelinneuvonta. Asiantuntijapalvelusta vastaa Ifin yhteistyökumppani Anticimex. Noin 500 euron arvoinen palvelu on maksuton lisäetu Laaja- ja LaajaPlus- turvalla omakotitalonsa vakuuttaneille asiakkaille.

Säännöllinen, neljän vuoden välein tehtävä talotarkastus auttaa pitämään huolta talosta ja säilyttämään sen arvon. Palvelun käyttö ei vaikuta vakuutusmaksuun tai rajoita vakuutusturvaa millään tavalla, eikä se vähennä mahdollisesta vahingosta saamaa korvausta.

Lue lisää ja kutsu asiantuntija kylään osoitteessa if.fi/kunnonkoti tai soittamalla numeroon 010 19 19 19.

92 % Ifin asiakkaista suosittelee Kunnon koti -palvelua.

Lämmitysöljymme

Monipuolisilla lämmitysratkaisuillamme voit säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä.
Valitse tarpeisiisi sopivin tuote uudistuneesta polttoöljyjen tuoteperheestämme: St1 Inferno, St1 Roihu ja St1 Polttoöljy.

St1 HVO Uusiutuva Polttoöljy

St1 HVO Uusiutuva Polttoöljy

Sopii kaikkiin diesel-käyttöisiin työkoneisiin sekä lämmitykseen