Kunnon koti -palvelu

Kunnon kodissa on turvallista asua

Olethan muistanut tarkastaa öljysäiliösi kunnon?

Tiesitkö, että yhteistyökumppanimme If auttaa suomalaisia pitämään huolta omakotitaloistaan ja ehkäisemään vahinkoja? If tarjoaa maksuttoman talotarkastuksen osana Kunnon koti -palvelua. 

Ainutlaatuiseen If Kunnon koti -palveluun kuuluu rakennusalan ammattilaisen (Anticimex Oy) tekemä omakotitalon tarkastus sekä puhelinneuvonta talon kunnossapitoon. Noin 500 euron arvoinen palvelu on maksuton lisäetu Laaja- ja LaajaPlus-turvalla omakotitalonsa vakuuttaneille asiakkaille.
 
Säännöllinen, neljän vuoden välein tehtävä talotarkastus auttaa pitämään huolta talosta ja säilyttämään sen arvon. Palvelu on maksuton eikä se vaikuta vakuutusmaksuun tai rajoita vakuutusturvaa millään tavalla. Lue lisää ja ota palvelu käyttöön osoitteessa if.fi/kunnonkoti tai soittamalla numeroon 010 19 19 19.

 
92 % Ifin asiakkaista suosittelee
 

 

Lämmitysöljymme

Monipuolisilla lämmitysratkaisuillamme voit säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä. Kattavaan valikoimaamme kuuluu muun muassa tehokas St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljy sekä ympäristöystävällinen St1 Bio Opti Premium. 

st1 lämmitysöljy teho opti premium

St1 Teho Opti Premium

St1 Teho Opti Premium palaa puhtaasti ja vähentää päästöjä.

st1 lämmitysöljy bio opti premium

St1 Bio Opti Premium

Käyttämällä St1 Bio Opti Premiumia säästät niin kustannuksissa kuin luonnon kuormittamisessakin.