Kunnon koti -palvelu

Kunnon kodissa on turvallista asua

Olethan muistanut tarkastaa öljysäiliösi kunnon?

Tiesitkö, että yhteistyökumppanimme If auttaa suomalaisia pitämään huolta omakotitaloistaan, jotta asuminen omassa Kunnon kodissa olisi turvallista ja huoletonta. If tarjoaa maksuttoman talotarkastuksen osana Kunnon koti- palvelua.

Ainutlaatuisessa Kunnon koti -talotarkastuksesssa rakennusalan asiantuntija antaa neuvoja ja vinkkejä kodin kunnossapitoon ja arjen riskien ehkäisyyn. Palveluun sisältyy myös talon kunnossapitoon liittyvä puhelinneuvonta. Asiantuntijapalvelusta vastaa Ifin yhteistyökumppani Anticimex. Noin 500 euron arvoinen palvelu on maksuton lisäetu Laaja- ja LaajaPlus- turvalla omakotitalonsa vakuuttaneille asiakkaille.

Säännöllinen, neljän vuoden välein tehtävä talotarkastus auttaa pitämään huolta talosta ja säilyttämään sen arvon. Palvelun käyttö ei vaikuta vakuutusmaksuun tai rajoita vakuutusturvaa millään tavalla, eikä se vähennä mahdollisesta vahingosta saamaa korvausta.

Lue lisää ja kutsu asiantuntija kylään osoitteessa if.fi/kunnonkoti tai soittamalla numeroon 010 19 19 19.

92 % Ifin asiakkaista suosittelee Kunnon koti -palvelua.

Lämmitysöljymme

Monipuolisilla lämmitysratkaisuillamme voit säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä. Kattavaan valikoimaamme kuuluu muun muassa tehokas St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljy sekä St1 Opti Premium.

st1 lämmitysöljy teho opti premium

St1 Teho Opti Premium -lämmitysöljy

St1 Teho Opti Premium palaa puhtaasti ja vähentää päästöjä.