Edut St1 Mastercard -asiakkaalle

Kiitos asiakkuudestasi

Olemme kiitollisia siitä, että olemme saaneet pitää sinut asiakkaanamme. Vaikka St1 Mastercard -tuotteemme tulee tiensä päähän, toivomme, että yhteinen matkamme jatkuu edelleen.

St1 Way

St1 Way -sovelluksessa 1.-30.11.

-2,5 snt/l etua mobiilitankkaajille

Tankkaa edullisemmin St1 Way -sovelluksella! Saat koko marraskuun ajan -2,5 senttiä/litra tankkausetua St1- ja Shell-asemilla, kun mobiilitankkaat St1 Way:llä. Tankkausedun saa kaikilla maksukorteilla. Etu ei koske Shell express -asemia.

Perfect Autopesu -etu

St1 Way -sovelluksessa 1.-8.11.

Kaikki yksittäiset autopesut -50%

Sano hyvästit kuralle! Saat kaikki yksittäiset autopesut puoleen hintaan, kun ostat ne St1 Way -sovelluksesta 1.-8.11. Pesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta ostohetkestä ja ne käyvät kaikilla Perfect-pesuasemilla, joita on lähes 70 ympäri Suomen. Löydät lähimmän pesuaseman asemahausta.

St1 Käteisalennuskortti

St1 Käteisalennuskortilla saat jatkossakin alennusta polttoaineesta

Alennus on minimissään 0,5 snt/litra, mutta usein selvästi sitä enemmän. Alennuksen saa heti tolppahinnasta.

St1 Käteisalennuskortilla käytössäsi on koko St1:n laaja verkosto, johon sisältyy sekä St1-asemat että miehitetyt Shell-asemat. Käteisalennusetuja ei saa Shell express -asemilta. Kortilla saa myös HelmiSimpukka-asemilta kuukausittain vaihtuvia etuja. Voit katsoa ajankohtaiset HelmiSimpukka-edut täältä.

Kortin tilaaminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Sen voi hankkia sekä verkosta että lähimmältä miehitetyltä St1- tai Shell-huoltoasemalta. Tilaamalla St1 Käteisalennuskortin ja antamalla tilauksen yhteydessä markkinointiluvan, saat tietoosi parhaat kampanjat niin polttonesteiden kuin autopesun osalta.

St1 Käteisalennuskortin haltijana olet myös oikeutettu lämmitysöljyalennukseen, joka on 0,5 snt/litra.

Kortin käyttö on vaivatonta. Se syötetään kortinlukijaan ennen maksukorttia. Kortinlukija tunnistaa asiakkuutesi ja rekisteröi alennuksesi automaattisesti.

Tilaa maksuton St1 Käteisalennuskortti