Edut Shell Card Private -asiakkaalle

Kiitos, että olet ollut pitkäaikainen asiakkaamme

Olemme kulkeneet yhteistä matkaa jo pitkään. Olemme kiitollisia siitä, että olemme saaneet pitää sinut näinkin pitkään asiakkaanamme. Vaikka Shell Card Private -tuotteemme tulee tiensä päähän, toivomme, että yhteinen matkamme jatkuu edelleen.

St1 Käteisalennuskortti

St1 Käteisalennuskortilla saat heti alennusta polttoaineesta

Alennus on minimissään 0,5 snt/litra, mutta usein selvästi sitä enemmän. Alennuksen saa heti tolppahinnasta.

St1 Käteisalennuskortilla käytössäsi on koko St1:n laaja verkosto, johon sisältyy sekä St1-asemat että miehitetyt Shell-asemat. Käteisalennusetuja ei saa Shell express -asemilta. Kortilla saa myös HelmiSimpukka-asemilta kuukausittain vaihtuvia etuja. Voit säästää ruokalistan annoksista, lounaasta, myymälätuotteista sekä kahvilatuotteista - etuja on tarjolla joka lähtöön. Voit katsoa ajankohtaiset HelmiSimpukka-edut täältä.

Kortin tilaaminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Sen voi hankkia sekä verkosta että lähimmältä miehitetyltä St1- tai Shell-huoltoasemalta. Tilaamalla St1 Käteisalennuskortin ja antamalla tilauksen yhteydessä markkinointiluvan, saat tietoosi parhaat kampanjat niin polttonesteiden kuin autopesun osalta.

St1 Käteisalennuskortin haltijana olet myös oikeutettu lämmitysöljyalennukseen, joka on 0,5 snt/litra.

Kortin käyttö on vaivatonta. Se syötetään kortinlukijaan ennen maksukorttia. Kortinlukija tunnistaa asiakkuutesi ja rekisteröi alennuksesi automaattisesti.

Tilaa maksuton St1 Käteisalennuskortti