Puhdas energia ei ole yhden tekemää.

Muutos parempaan tehdään yhdessä

Ilmastonmuutosta ei hillitä puheilla. Siihen tarvitaan tekoja ja puhtaan energian tekijöitä. Me kannustamme tekemään valintoja, joiden avulla voimme rakentaa puhtaampaa huomista. Kun valitset meidät, tuet samalla ilmastotekojamme.

Teidän avullanne tuotamme tälläkin hetkellä jätteistä polttoainetta ja maasta lämpöä. Pilotoimme kehitys- ja yhteistyöhankkeissamme hiilensidontaa metsittämällä sekä polttonesteiden valmistusta hiilidioksidista.

Me investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Muutos parempaan ei ole koskaan yhden tekemää. Siihen tarvitaan meitä kaikkia – sinua ja minua. Puhtaan energian tekijöitä.

Lukuja puhtaan energian tekijöistä

Yli 1000

huippuasiantuntijaa työskentelee globaalien energiahaasteiden ratkaisemiseksi

15

miljoonaa euroa sijoitettu tutkimukseen ja kehitykseen 2020

52

miljoonaa euroa sijoitettu uusiutuvaan energiaan 2020

1

visio puhtaammasta tulevaisuudesta

Sanoista tekoihin puhtaamman huomisen puolesta

Tämä maa on täynnä puhtaan energian tekijöitä. Heitä, jotka valinnoillaan rakentavat puhtaampaa huomista. Liity puhtaan energian tekijöiden joukkoon!

St1 Way -sovellus

Maksa polttoaineostoksesi ja autopesut puhelimella

Lataa maksuton St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella maksat tankkaukset kätevästi puhelimellasi yli 400 St1- ja Shell-asemalla. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta. Parhaat edut ja alennukset saat, kun liität St1 Way -sovellukseen St1 Mastercardin. Kortin hakeminen onnistuu näppärästi sovelluksen kautta.

Tilaa St1 Stories -uutiskirje!

Ajankohtaiset Stories-artikkelit