Tue kotimaisten energiaratkaisujen kehittämistä

Oletko sinä mukana?

Energia-asiat herättävät nyt enemmän kysymyksiä kuin koskaan. Riittääkö energia? Miten huomioimme energiakriisin keskellä myös ilmaston? Löytyykö lisää puhdasta energiaa läheltä? Vastaukset eivät synny puhumalla, vaan tekemällä asiat toisin. On löydettävä uusia ratkaisuja fossiilisen energian tilalle. Tarvitaan lisää innovaatioita, uusiutuvia ratkaisuja, kotimaisia vaihtoehtoja ja rohkeita tekoja.

Me kannustamme tekemään valintoja, joiden avulla voimme rakentaa puhtaampaa huomista. Kun valitset meidät, tuet samalla ilmastotekojamme. 
Me investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Energiahaasteiden selättäminen ei ole kilpailu. Se on meidän jokaisen yhteinen tavoite. Jos siinä onnistumme, me kaikki voitamme.

Laitetaanko yhdessä isompi vaihde silmään?

Lukuja puhtaan energian tekijöistä

1000

huippuasiantuntijaa työskentelee globaalien energiahaasteiden ratkaisemiseksi

1270

asemaa Pohjoismaissa

1

visio puhtaammasta tulevaisuudesta

Autotie veden keskellä

Sanoista tekoihin puhtaamman huomisen puolesta

Liity puhtaan energian tekijöiden joukkoon!
Energiahaasteiden selättämiseen tarvitaan lisää uusiutuvia, kotimaisia ratkaisuja. Asiakkaanamme tuet niiden kehittämistä. Koska energiahaasteiden selättäminen on meidän kaikkien yhteinen tavoite, kysymys kuuluu: oletko sinä mukana?

St1 Way -sovellus

Lataa maksuton St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella maksat tankkaukset ja ostat autopesut kätevästi puhelimellasi. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta, yli 400 St1- ja Shell-asemalla.

St1-asema

St1-asemaverkosto

St1- ja Shell-huoltoasemat palvelevat ympäri Suomen.
Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin.
Asemillamme tarjoamme huippuluokan palveluita ja tuotteita, kuten Premium-polttonesteet, Perfect-autopesut sekä HelmiSimpukka-ravintolat.

Ajankohtaiset Stories-artikkelit

Tilaa St1 Stories -uutiskirje!