Puhdas energia ei ole yhden tekemää.

Muutos parempaan tehdään yhdessä.

Ilmastonmuutosta ei hillitä puheilla. Siihen tarvitaan tekoja ja puhtaan energian tekijöitä. Me kannustamme tekemään valintoja, joiden avulla voimme rakentaa puhtaampaa huomista. Kun valitset meidät, tuet samalla ilmastotekojamme.

Teidän avullanne tuotamme tälläkin hetkellä jätteistä polttoainetta, tuulesta sähköä ja maasta lämpöä. Pilotoimme kehitys- ja yhteistyöhankkeissamme hiilensidontaa metsittämällä sekä polttonesteiden valmistusta hiilidioksidista.

Me investoimme puhtaamman energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Muutos parempaan ei ole koskaan yhden tekemää. Siihen tarvitaan meitä kaikkia – sinua ja minua. Puhtaan energian tekijöitä.

Tehdään yhdessä puhtaampi huominen

Liity kanta-asiakkaaksi tekijöiden joukkoon!

Tankkaamalla St1:llä ja Shellillä, olet mukana rakentamassa puhtaampaa huomista. Me investoimme puhtaan energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Varmista kanta-asiakkaana teiden parhaat edut. 

St1 Way -sovellus

St1 Way -sovellus

Maksa tankkaus ja autopesut käteävästi matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Lataa St1 Way -sovellus iOS- tai Android-puhelimellesi. 

Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortti

Käteisalennuskortilla heti etua polttoaineista kaikilta St1-asemilta sekä palvelevilta Shell-asemilta. 

St1 Mastercard

St1 Mastercard

Parhaat autoilijan edut St1 Mastercardilla

Tilaa Puhtaan energian tekijät -uutiskirje!

Sanoista tekoihin puhtaamman huomisen puolesta.

Tämä maa on täynnä puhtaan energian tekijöitä. Heitä, jotka valinnoillaan rakentavat puhtaampaa huomista. Liity puhtaan energian tekijöiden joukkoon!

St1-huoltoasema

Tankkaa puhdasta energiaa St1- ja Shell-asemilta!

Asioimalla St1:llä ja Shellillä, olet mukana rakentamassa puhtaampaa huomista. Me investoimme puhtaan energian luomiseen, tekoihin, joilla on suuri vaikutus. Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin. Asemillamme tarjoamme huippuluokan palveluita ja tuotteita, kuten mm. Premium-polttonesteet, palvelutankkaus, Perfect-autopesut sekä HelmiSimpukka-ravintolat.

Lukuja puhtaan energian tekijöistä

767

huippuasiantuntijaa työskentelee globaalien energiahaasteiden ratkaisemiseksi

15,4

miljoonaa euroa sijoitettu tutkimukseen ja kehitykseen 2019

42

miljoonaa euroa sijoitettu uusiutuvaan energiaan 2019

1

visio puhtaammasta tulevaisuudesta

Tutustu tekoihimme puhtaamman huomisen puolesta

Puhtaan energian teesit

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat