St1 Yrityskortit uusiutuvat

Tulemme uusimaan kaikki 246064-alkuiset St1 Yrityskortit ja niiden PIN-koodit tammi-maaliskuun 2021 aikana. Korttien uusinta on osa järjestelmämuutosta, jonka myötä voimme kehittää ja monipuolistaa yritysasiakkaille suunnattuja palveluitamme.

St1 työntekijä

St1 Yrityskortit uusiutuvat

Näin saat uuden kortin

Jos olet käyttänyt St1 Yrityskorttiasi vuoden 2020 aikana tai käytät korttiasi 15.1.2021 mennessä, korttien uusimisesta ei tarvitse erikseen olla meihin yhteydessä. Uudet kortit ja tunnusluvut toimitetaan sinulle automaattisesti. Toimitathan uudet kortit kortinhaltijoille yrityksessäsi mahdollisimman nopeasti. On tärkeää, että uudet kortit ja PIN-koodit otetaan käyttöön heti niiden saavuttua. Normaalista poiketen PIN-koodi saatetaan toimittaa ennen korttia.

Uusimisen myötä vanhat kortit ja PIN-koodit lakkaavat toimimasta maaliskuun lopulla, tai huhtikuun lopulla, mikäli saat uuden kortin maaliskuussa. Vanhat kortit tulee tuhota kahtia leikkaamalla. Uuden kortin mukana toimitettavassa saatteessa on tarkempi tieto vanhan kortin voimassaolosta. 

HUOM! Uusinta ei koske 703403-alkuisia kortteja.

Mikäli sinulla ei ole korttia ja/tai tunnuslukua enää käytössä, mutta haluaisit ottaa kortin uudelleen käyttöön, täytä uusi korttihakemus kätevästi tästä.

Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää korttien uusimisesta, ota yhteyttä:
St1 Asiakaspalvelu
kortit@st1.fi
puh. 0800-131031 (8-18 ark)

Usein kysyttyä

Miten saan uuden St1 Yrityskortin?

Jos olet käyttänyt korttiasi vuoden 2020 aikana, saat uuden kortin ja tunnusluvun automaattisesti helmi-maaliskuun aikana.

Kortissani on voimassaoloaikaa jäljellä, saanko siitä huolimatta uuden kortin?

Kyllä, saat nykyisen kortin voimassaoloajasta riippumatta uuden kortin. Järjestelmämuutoksen myötä kehitämme palveluitamme ja joudumme uusimaan kaikki vanhat 246064-alkuiset kortit.

Yritykselläni on käytössä useita kortteja, uusiutuvatko kaikki?

Automaattisesti uusitaan vain ne 246064-alkuiset kortit, joita on käytetty vuonna 2020. Mikäli sinulla on tarve saada uusia kortteja myös muiden kuin vuonna 2020 käytettyjen korttien tilalle, voit tilata kokonaan uudet kortit kätevästi palvelulomakkeella tästä. 

Mikäli yritykselläsi on käytössä jo uusia 703403-alkuisia kortteja, ei uusinta koske niitä.

Voinko itse vaikuttaa siihen, milloin yritykseni kortit uusitaan?

Kortit uusitaan satunnaisessa järjestyksessä, eikä uusinta-aikatauluun voi vaikuttaa.

Milloin uusi kortti postitetaan?

Uusien korttien postittaminen aloitetaan tammi-helmikuun vaihteessa. Riippuen, missä erässä kortti uusitaan, saat kortin helmi-maaliskuun aikana. Huom. saatat normaalista poiketen saada uuden tunnusluvun pari päivää ennen korttia.

Milloin uusi tunnusluku postitetaan?

Normaalisti tunnusluku postitetaan 2-3 päivää kortin saapumisen jälkeen, mutta saatat saada tunnusluvun poikkeuksellisesti pari päivää ennen korttia.

Vaihtuuko tunnusluku uuden kortin myötä?

Uusien korttien myötä toimitetaan myös uudet tunnusluvut. Saatat saada tunnusluvun normaalista poiketen pari päivää ennen korttia.

Yritykselläni on tarpeettomia kortteja, joille en tarvitse korvaavia kortteja. Mitä teen?

Lähetä kuoletuspyyntö palvelulomakkeella. Voit myös olla yhteydessä St1 Asiakaspalveluun puhelimitse 0800 131 031 (ark. 8-18) tai sähköpostilla kortit@st1.fi. Mikäli kortit eivät ole ehtineet lähteä uusintaprosessiin, asiakaspalvelu sulkee kortit, eikä uusia toimiteta. Mikäli kortit ovat ehtineet jo lähteä uusintaprosessiin ja saat uudet kortit tarpeettomien tilalle, voit lähettää asiakaspalveluun kuoletuspyynnön uusista korteista niiden saavuttua.

Milloin vanha kortti lakkaa toimimasta?

Vanha kortti lakkaa toimimasta maaliskuun lopussa. Mikäli olet saanut uuden kortin maaliskuun tai huhtikuun alun aikana, kortti lakkaa toimimasta huhtikuun lopulla.

Miksi sain uuden kortin, vaikka minulla on jo uusi 703403-alkuinen kortti?

On mahdollista, että vanha korttisi on ollut auki-tilassa järjestelmässä, kun kortteja on uusittu ja siitä syystä järjestelmä on automaattisesti tilannut uuden kortin vanhan tilalle. Voit tuhota saamasi uuden kortin ja tunnusluvun, mikäli ne ovat tarpeettomia.

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat