Urakointi - Suorakauppa

Asennamme lämpöpumppuja Uudenmaan alueella.

Lämpöpumppujen asennus

St1 Lähienergia Oy tunnetaan  laadukkaasta ja hyvin suunnitellusta asennuspalvelusta jossa kiinnitetään erityistä huomiota asiakkaan huomioimiseen ja työn sujuvuuteen. Asennustavoissa ja tarvikkeissa suosimme laitevalmistajien suosittelemia ratkaisuja, joilla varmistetaan komponenttien yhteensopivuus ja laadukas lopputulos.

Maalämpöpumppujen  asennus- ja huoltotyöt tarvitsevat erityisosaamista ja jatkuvaa kouluttautumista. Asentajamme ovat käyneet läpi päämiehien koulutusohjelmat ja heillä on EU-Cert-asentajapätevyys. Asentajamme omaavat myös lakisääteiset kylmäaine- ja sähköasennusoikeudet.

Tarjoamme tuotteemme asennettuina – ”avaimet käteen” tai asiakkaan valitseman urakkarajauksen mukaisesti. Vastaamme myös kaikkien myymiemme laitteiden käyttöön opastuksesta, takuuhuolloista ja mahdollisista vuosihuolloista.

Tilaa maksuton maalämpökartoitus

Tilaa kartoitus netistä tai puhelimitse 029 000 1100.
Puheluhinnat: Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,91 snt/min, Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Miksi maalämpö on suosittua?

Oleellisin syy maalämpöpumppujen suosioon ympäristötekijöiden ohella on niiden tuomat kustannussäästöt. Maalämpöpumpulla lämmitettäessä vain n. 30% on ostoenergiaa ja 70% saadaan ilmaisenergiana kallioperästä.