Urakointi - Suorakauppa

Asennamme lämpöpumppuja Uudenmaan alueella.

Lämpöpumppujen asennus

St1 Lähienergia Oy tunnetaan laadukkaasta ja hyvin suunnitellusta asennuspalvelusta, jossa kiinnitetään erityistä huomiota asiakkaan huomioimiseen ja työn sujuvuuteen. Asennustavoissa ja tarvikkeissa suosimme laitevalmistajien suosittelemia ratkaisuja, joilla varmistetaan komponenttien yhteensopivuus ja laadukas lopputulos.

Maalämpöpumppujen  asennus- ja huoltotyöt tarvitsevat erityisosaamista ja jatkuvaa kouluttautumista. Asentajamme ovat käyneet läpi päämiehien koulutusohjelmat ja heillä on EU-Cert-asentajapätevyys. Asentajamme omaavat myös lakisääteiset kylmäaine- ja sähköasennusoikeudet.

Tarjoamme tuotteemme asennettuina – ”avaimet käteen” tai asiakkaan valitseman urakkarajauksen mukaisesti. Vastaamme myös kaikkien myymiemme laitteiden käyttöön opastuksesta, takuuhuolloista ja mahdollisista vuosihuolloista.

Hanki maalämpö palveluna

Jos kiinteistösi tarvitsee lämmöntalteenottojärjestelmää tai kiinteistöautomaatiota niin tämä on toimivin vaihtoehto siihen. St1 Lähienergia vastaa koko lämpöpumppulaitoksen investoinnista ja investointi maksaa itsensä takaisin järjestelmän tuottamilla säästöillä.

Referenssit

Olemme toteuttaneet yli 1 000 maalämpöjärjestelmää hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kiinteistöihin.