St1 x Liuttu Logistiikka

Lisää tehoa ja sujuvuutta arkeen

Liuttu Logistiikalla ja St1:llä on takanaan yhteistä taivalta jo yli 20 vuotta. Energiakumppanuutta on syvennetty St1 Business -palvelukokonaisuudella, joka on tuonut Liutun arkeen tekemistä sujuvoittavat työkalut.

Energiakumppani

Kumppanuus ponnistaa yhteisistä arvoista

Liuttu Logistiikan toimitusjohtaja Tommi Rannisto pitää heidän ja energiakumppaninsa jakamia arvoja yhteistyön perustana. Kotimaisuus, inhimillinen ja rento ote työhön sekä vastuullisuus ovat asioita, joiden päälle toimivaa kumppanuutta on ollut hyvä rakentaa – jo lähes 20 vuoden ajan. Kattavan palveluverkoston lisäksi Rannisto haluaa erityisesti nostaa esiin kohtaamiset St1:n asemahenkilöstön ja asiakasvastaavien kanssa. ”Rentoa ja asiantuntevaa palvelua saa aina”, Rannisto hehkuttaa. ”Tapaamiset ovat säännöllisiä ja pidän tärkeänä briiffejä, joissa kuulen, mitä uutta energiarintamalla on tapahtumassa”, Rannisto täydentää.

St1 yhteistyössä Liuttu Logistiikan kanssa

Tutustu, miten tamperelainen Liuttu Logistiikka sujuvoittaa työarkeaan St1 Business - palvelukokonaisuuden työkaluilla.

Mobiilitankkaus

”Odotettu kuin kuuta nousevaa”

Liuttu Logistiikka on ottanut ensimmäisten joukossa käyttöönsä uuden St1 Business - palvelukokonaisuuden. Se pitää sisällään Omat sivut -työkalun yrityskorttien hallintaan sekä St1 Business Suomi -sovelluksen mobiilitankkaamiseen. Erityisesti mobiilitankkausta Rannisto on odottanut yrityskäyttöön jo pitkään. ”Sovellus helpottaa meidän kuljettajien arkea, kun enää ei tarvitse magneettikortin kanssa veistellä talvipakkasilla, ja kuitit pysyvät tallessa sähköisesti”, Rannisto sanailee.

Ota käyttöösi St1 Business

St1 Business -palvelukokonaisuus on käytössä yrityskorttiasiakkaillemme. Jos et olet vielä yrityskorttiasiakas, hae korttia. Jos sinulla on jo kortti, ota käyttöösi ensin Omat sivut. Omat sivut avaavat tien mobiilimaksamiseen.

Tehdäänkö yhteistyötä?

Me haluamme auttaa myös sinun yritystäsi pysymään aina liikkeessä. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme. Keskustellaan lisää mikä olisi paras ratkaisu juuri sinulle.