St1 x Ristimaa

Kuinka pitää yritys aina liikkeessä?

Liikkuvalle yrittäjälle on tärkeää, että liiketoiminta rullaa ja pyörät pyörivät. Kaikki me tiedämme, ettei tämä tapahdu itsestään. Siksi matkalle kannattaa valita mukaan paras mahdollinen kumppani. Sellainen, jonka tuotteet, työkalut ja tietotaito auttavat pitämään koneet käynnissä. 

Miksi juuri St1?

Toimivasta kumppanuudesta puhuttaessa Juha Ristimaa nostaa esiin ensimmäiseksi St1:n myyntihenkilökunnan. Tutut ihmiset saa aina helposti kiinni, eivätkä asiat jää koskaan puolitiehen. Toinen Ristimaalle tärkeä asia on laaja palveluverkosto ja sen mukanaan tuoma helppous. Kun asiointipisteitä löytyy kattavasti ympäri Suomen, on reittien suunnittelu ja työn toteuttaminen vaivattomampaa. Kolmantena Ristimaa painottaa tuotteiden ja tuotekehityksen merkitystä.

Polttava puheenaihe kuljetusalalla on energia: minkä voimalla tulevaisuudessa liikutaan ja miten alati tiukkenevia päästövaatimuksia voidaan täyttää? Siksi on olennaista, että St1 kehittää ja tarjoaa edistyksellisiä polttonesteitä, jotka pitävät liikkeessä myös tulevaisuudessa. 

Yhteistyössä

Hyviä kokemuksia jo 40 vuoden edestä

Eteläpohjalainen kuljetusyritys Kuljetus Ristimaa Oy on heti perustamisestaan lähtien luottanut St1:n palveluihin. Yhteiseen neljänkymmenen vuoden matkaan mahtuu paljon. Yritys on kasvanut, toiminta monipuolistunut ja maailma ympärillä muuttunut – ja muuttuu edelleen. Tiivis ja pitkäikäinen kumppanuus auttaa arjen pyörittämisessä sekä varmistaa, että eteenpäin mennään myös tulevaisuudessa. St1 auttaa pitämään pelissä mukana, kuten toimitusjohtaja Juha Ristimaa asian muotoilee. 

Yritysmyynti

Täältä löydät kootusti kaikkien energia-alan huippuammattilaisten yhteystiedot. Asiantunteva tiimimme on käytettävissäsi, olit sitten pienyrittäjä, suuryrityksen edustaja tai jotakin tältä väliltä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Jätä tästä heti tarjouspyyntö, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyjiimme.