Asiakkaamme S-Kuljetus käyttää uusiutuvia tuotteitamme sekä haluaa näyttää omalla alallaan esimerkkiä.

”Alallamme koneet ja autot eivät ainakaan vielä kulje sähköllä, joten uusiutuva polttoaine on selkeästi paras ratkaisu päästöjen vähentämiseen”, kertoo Mikko Smalen S-Kuljetus Oy:sta.

Pääkaupunkiseudulla toimiva S-Kuljetus haluaa olla myös tukemassa Helsingin kaupungin kunnianhimoisia tavoitteita päästöttömien työmaiden osalta.

HVO Uusiutuva polttoöljy ja HVO Uusiutuva diesel ovat vetykäsiteltyjä kasviöljyjä, jotka sopivat kaikkien työkoneiden dieselmoottoreihin sekä öljylämmitykseen. Uusiutuvat polttoöljyt valmistetaan uusiutuvista jäte- ja tähderaaka-aineista.

Uusiutuvan polttoöljyn käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 % polttoaineen koko elinkaaren aikana fossiilisen polttoöljyn käyttöön verrattuna. Uusiutuvan HVO-polttoöljyn käytöllä voidaan vähentää lähipäästöjä, jotka vaikuttavat paikalliseen ilmanlaatuun.

St1:n ja S-Kuljetuksen yhteistyö saa kiitosta Site Manager Mikko Smalenilta. Heillä on yksi nimetty yhteyshenkilö, joka hoitaa yhteistyöhön liittyvät asiat.

”Meille on tärkeää, että St1:llä on yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa meidän asioita. Apua saa käytännössä aina kun sitä tarvitsee. Totta kai tehdään mielellään myös yhteistyötä kotimaisen toimijan kanssa”, toteaa Mikko Smalen S-Kuljetus Oy:stä.

“St1 kumppanuuden kautta saadaan polttoaineen toimitukset suoraan työmaille. Joskus polttoainetta tarvitaan työmaille hyvinkin nopeasti. St1:n kanssa voidaan luottaa siihen, että hommat toimii”, jatkaa Mikko Smalen.

Yli 50 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla toiminut S-Kuljetus tarjoaa ammattitaidolla monipuoliset maanrakennustyöt, kuljetus- ja nostopalvelut sekä vesijohto ja viemärikorjaus palvelut ja päivystyksen Uudenmaan alueella.

Mikko Smalen, S-Kuljetus

"Meille on tärkeää, että St1:llä on yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa meidän asioita."