Voiteluaineet

Tilaa voiteluaineet yrityksellesi

Suomen vaativissa keli- ja ajo-olosuhteissa moottoriajoneuvot rasittuvat voimakkaasti. Voiteluöljyllä voit vahvistaa ajokkisi moottorin suorituskykyä. On tärkeää valita juuri omaan tarpeeseen sopiva voiteluaine. Voiteluaineen valinnalla voit nimittäin vaikuttaa auton huolto- ja käyttökustannuksiin ja säästää rahaa. 

Yhteistyökumppanimme Motoralin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat, tunnettujen tuotemerkkien voiteluaineet erilaiselle kalustolle ja kaikkiin olosuhteisiin. Vaikuta valitsemalla ympäristöä vähemmän kuormittava ja enemmän suorituskykyä mahdollistava voiteluaine. Tilaa nyt voiteluaineet kätevästi kotimaisen Motoralin verkkokaupasta.

Tutustu St1-tuotevalikoimaan

Me St1:llä kehitämme laadukkaita polttonesteitä voidaksemme tarjota parasta yrityksellesi. Tutustu tarkemmin laajaan tuote- ja palvelutarjontaamme.

Diesel

Tutustu suomalaisiin oloihin suunniteltuihin diesellaatuihimme ja dieselin ominaisuuksiin.

Diesel

Moottoripolttoöljy

Moottoripolttoöljyä voidaan käyttää sekä moottoreissa että lämmityksessä. Lue lisää moottoripolttoöljyistämme ja niiden ominaisuuksista.

Moottoripolttoöljy

Bensiini

Tutustu eri bensiinilaatuihimme ja niiden taloudellisiin sekä toimintavarmuutta lisääviin ominaisuuksiin.

Bensiini

Lämmitysöljy

Lue miten voit säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä eri lämmitysmuodoillamme. 

Lämmitysöljy

Raskaat polttoöljyt

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös vähärikkiset raskaat polttoöljyt vaativimpiinkin ammattikäyttökohteisiin.

Raskaat polttoöljyt

Lähienergia

Tytäryhtiömme St1 Lähienergia Oy:n tuotevalikoima kattaa erilaiset lämpöpumppujärjestelmät niin pieniin kesäasunnoihin, kerros- ja rivitaloihin kuin isoihin liikerakennuksiinkin.

Lähienergia

Palvelut

St1- ja Shell-huoltoasemat palvelevat sinua ympäri Suomen. Verkostomme yli 400 asemaa tarjoavat palveluita kuljettajan ja auton hyvinvointiin.

 

Polttonesteklinikka

Tiedätkö, mistä bensiini, diesel ja moottoripolttoöljy koostuvat? Me St1:llä haluamme, että tunnet käyttämäsi tuotteen ja sen ominaisuudet sekä rakenteen.