Jo 90 HelmiSimpukkaa ja HelmiSimpukka Expressiä ympäri maata

Energiayhtiö St1 laajentaa Shell-asemilta tutun HelmiSimpukan myös St1-asemille. Täyden palvelun HelmiSimpukka-ravintoloiden ohelle on tuotu HelmiSimpukka Express -konsepti, jonka tuotevalikoima on yhtä laadukas, mutta hieman suppeampi. Uusi konsepti halutaan käyttöön kaikille palveluasemille – tavoitteena on kaikkiaan 150 HelmiSimpukka-aseman ketju.

”HelmiSimpukka Express -konsepti perustuu erittäin laadukkaisiin, itse tehtyihin pikaruoka- ja kahvilatuotteisiin, jotka ovat saatavissa vain meiltä. Olemme toteuttaneet uudistuksen yhteistyössä kumppanimme Restelin kanssa ja saamme nyt heidän ravintola-alan osaamisensa koko kentän käyttöön. Jokaisen HelmiSimpukka Express -aseman henkilöstö on koulutettu uusiin tuotteisiin ja toimintatapoihin”, toteaa myyntijohtaja Mikko Reinekari St1:ltä.

Tuoreita, paikan päällä tehtyjä laatutuotteita

HelmiSimpukka Express -asemien kahvila- ja ruokavalikoima on sama kuin HelmiSimpukka-ravintolassa – sillä erotuksella, että ravintolassa on tarjolla laajempi valikoima ruokatuotteita, kuten lounas- ja a la carte -annoksia. Koko verkostoon on tuotu entistä laajempi ja monipuolisempi ruokatuotteiden valikoima.

”HelmiSimpukka Express -asemillakin on tarjolla aina tumma- ja vaaleapaahtoinen tuore, laadukas kahvi ja itse tehdyt, vastapaistetut talon munkit – pitkäaikainen Helmisimpukan hittituote. Vitriinistä löytyy täysin uudistetut, tuoreet suolaiset ja makeat tuotteet eri vuorokaudenaikoihin – joko mukaan otettaviksi tai paikalla nautittaviksi. Aamulla voi nauttia aamupuuron ja lounaalla keiton. HelmiSimpukoiden uutuutena on myös oma Driver’s -pikaruokakonsepti, joka on kehitetty yhteistyössä Atrian kanssa”, kertoo St1:n tuoteryhmäpäällikkö Johanna Talasjoki.

Mikko Reinekarin mukaan Helmisimpukka-ketjun uudistus liittyy kokonaisvaltaiseen St1-palveluasemaratkaisuun, joka kattaa kaikki aseman palvelut. Uudistusta tuetaan mittavalla henkilöstön koulutuksella ja uudella, asemien yhteisellä rekrytointikanavalla.

St1:n jakeluasemaverkostoon kuuluu Pohjoismaissa kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-asemaa, joissa on yhteensä noin 600.000 asiakaskäyntiä päivässä. Suomessa verkosto kattaa noin 480 jakeluasemaa – sekä miehitettyjä että automaattiasemia.

Lisätietoja:

St1 Oy, myynti- ja markkinointjohtaja Mikko Reinekari
mikko.reinekari@st1.fi, 010-557 4713

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.fi

arrow-right
Edellinen
Yleisötilaisuus Espoon Otaniemessä 14.5. klo 17:30

01.05.18

Seuraava
St1:n geoterminen pilottihanke Espoon Otaniemessä etenee stimulointivaiheeseen

14.05.18

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki