St1 ja Caverion laajentavat yhteistyötään – lähes 400 Shell- ja St1-asemaa Caverionin ylläpitoon Suomessa

Lähes 400 suomalaista Shell- ja St1-jakeluasemakiinteistöä siirtyy Caverionin palveluiden piiriin. Caverion vastaa kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, jäähdytys- ja kylmälaitteiden kunnossapidosta sekä kiinteistöjen etähallinnasta. Yhteistyön tavoitteena on ylläpitää suunnitelman mukaisesti kiinteistöjen kuntoa ja kehittää energiatehokkuutta kustannustehokkaalla huollolla ja kunnossapidolla sekä oikea-aikaisilla investoinneilla.

”Tähtäämme kumppanuussopimuksella St1:n kunnossapitotoimintojen kehittämiseen ja uskomme Caverionin pystyvän vastaamaan keskeisiin kehitystarpeisiimme. Laajan asemaverkostomme kokonaiskunnossapidon koordinointi ja kaikkien kumppaneidemme laadukkaan toiminnan varmistaminen ovat meille tärkeitä asioita. Caverionin laaja-alainen asiantuntemus auttaakin meitä kunnossapidon ohella myös energiatehokkuuden kehittämisessä. Nyt solmittu sopimus on meille sekä strategisesti merkittävä että pitkäkestoinen”, kertoo St1 Oy:n verkostopäällikkö Paula Puotiniemi.

St1:llä ja Caverionilla on takanaan jo monivuotinen yhteistyö St1:n jakeluasemien jäähdytys- ja kylmälaitteiden ylläpidossa. Yhteistyön syventyessä koko Suomen kattava Caverionin huoltoverkosto vastaa jatkossakin St1:n kylmätekniikan huollosta ja modernisoinnista. 

Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajenee nyt kattamaan myös kiinteistöjen ylläpitotoimintaa johtavan ja koordinoivan palvelukeskuksen sekä kiinteistöjen etähallinnan. Palvelukeskuksen toimintaan kuuluvat muun muassa tekninen managerointi, 24/7 asiakaspalvelukeskus, erilaiset asiantuntijatehtävät sekä sopimuskumppanien toimintojen ohjaaminen.

”Olemme iloisia, että kumppanuutemme St1:n kanssa laajenee uusiin palveluihin. Molemminpuolinen luottamuksemme ja toimiva yhteistyömme palveluntuottajaverkoston kanssa auttaa meitä varmistamaan valtakunnallisesti yhdenmukaisen toimintamallin ja onnistuneen asiakaskokemuksen lähes 400 jakeluasemalla, ” sanoo liiketoimintajohtaja Laura Karotie Caverion Suomi divisioonasta.

Kiinteistöjen energiatehokkuus ja uusiutuvan energian vaihtoehdot ovat keskeisiä St1 liikepaikkoihin liittyvissä hankkeissa. Kiinteistöjen etävalvonta ja uudet kylmälaiteratkaisut ovat osa Caverionin palvelukokonaisuutta, jolla parannetaan energiatehokkuutta.

St1:n jakeluverkostoon kuuluu sekä automaattiasemia että palveluasemia myymälöineen ja ravintoloineen, samoin raskaan liikenteen jakelupisteitä. Verkosto palvelee laajasti kaikkia tiellä liikkujia.

Tutustu Caverionin kiinteistöjohtamisen palveluihin

 

Lisätiedot:

Paula Puotiniemi, verkostopäällikkö, St1 Oy, paula.puotiniemi[at]st1.com, puh. +358 40 043 1655

Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, kirsi.hemmila[at]caverion.com, puh. +358 50 390 0941

 

St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1250 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1000 henkilöä. www.st1.com

arrow-right
Edellinen
St1 vahvistaa jäteraaka-aineliiketoimintaansa ostamalla Brocklesby Ltd:n Iso-Britanniasta

31.01.22

Seuraava
Ajankohtaista tietoa polttonesteiden hankintaketjustamme

01.03.22

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki