Henrikki Talvitie valittiin TuuliWatti Oy:n toimitusjohtajaksi

TuuliWatti Oy:n hallitus on valinnut yhtiön toimitusjohtajaksi St1 Nordicin toimitusjohtaja Henrikki Talvitien. Tehtävä on sivutoiminen ja Talvitie jatkaa edelleen St1 Nordic Oy:n toimitusjohtajana. Energiayhtiö St1:n ja S-ryhmän S-Voiman omistama TuuliWatti on Suomen johtava tuulivoima-alan toimija, joka tuottaa tuulisähköä yli kymmenessä tuulipuistossa ympäri maata.

TuuliWatin aiempi toimitusjohtaja Jari Suominen jatkaa yhtiön hallituksessa. Muut hallituksen jäsenet ovat S-Voiman toimitusjohtaja Mikko Halonen sekä Henrikki Talvitie. Hallituksen puheenjohtajaksi on valittu   SOK-yhtymän Chief Financial Officer Jorma Vehviläinen. 

Lisätietoja:

Jorma Vehviläinen, CFO, SOK-yhtymä, puh. 010 76 80608, jorma.vehvilainen@sok.fi

Henrikki Talvitie, toimitusjohtaja, St1 Nordic Oy, puh. 010 557 11, henrikki.talvitie@st1.fi

 

TuuliWatti Oy on energiayhtiö St1:n ja S-ryhmän S-Voiman omistama teollisen tuulivoiman yhteisyritys. S-Voiman omistavat SOK ja alueosuuskaupat. Vuonna 2009 perustettu TuuliWatti on Suomessa alan johtava toimija, joka vuonna 2018 tuotti 21 % maamme koko tuulivoimatuotannosta. Vahvaan osaamiseen ja uusimpaan tuulivoimateknologiaan panostava TuuliWatti tähtää mahdollisimman kustannustehokkaan tuulivoiman rakentamiseen. www.tuuliwatti.fi

arrow-right
Edellinen
Seitsemän huoltoasemaa Pirkanmaalla siirtyy St1:n ja Shellin väreihin

02.05.19

Seuraava
TuuliWatti rakentaa jättiakun Viinamäen tuulipuistoon

09.05.19

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki