St1 Nordic Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Henrikki Talvitie

t1 Nordic Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Henrikki Talvitie. Hän pyrkii aloittamaan tehtävässä 1.6. alkaen. Henrikki Talvitie on työskennellyt kansainvälisen öljykaupan parissa 1990-luvun puolivälistä alkaen ja siirtyy St1 Nordic -konsernin toimitusjohtajaksi North European Oil Trade Oy:n toimitusjohtajan paikalta, jota hän on hoitanut vuodesta 2007. Samanaikaisesti konsernin nykyinen toimitusjohtaja Kim Wiio siirtyy St1 Nordicin hallituksen täysipäiväiseksi jäseneksi keskittyen konsernin yritysostoihin.

Toteutimme onnistuneesti St1 Nordicin ja St1 Groupin fuusion vuoden vaihteessa. Koko liiketoimintamme ollessa nyt yhdessä konsernissa lähdemme hakemaan uutta liiketoiminnan kasvua lähivuosina erilaisin projektein, joihin haluamme vapauttaa erityisesti konsernin johdon resursseja. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Henrikin luotsaamaan konsernia. Hänen vankka kokemuksensa erityisesti kansainvälisestä öljykaupasta vahvistaa konserniamme. Vastaavasti saamme Kimin vahvan osaamisen ja pitkän kokemuksen yhtiössämme vauhdittamaan koko St1-konsernin kasvua, kertoo hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen.

Lisätietoja

St1 Nordic Oy, toimitusjohtaja Kim Wiio, puh. 010 557 11

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.eu

arrow-right
Edellinen
Tankkaa naiselle ammatti

28.02.18

Seuraava
St1 teki oman rekrytointikanavan huoltoasema-alalle

28.03.18

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki