Lea Rankinen nimitetty Sustainability, Communications and Public Affairs Business Unit Lead -tehtävään St1 Nordic Oy:ssä

Ympäristötekniikan diplomi-insinööri Lea Rankinen on nimitetty St1 Nordic Oy:n Sustainability, Communications and Public Affairs Business Unit Lead -tehtävään sekä samalla St1 Nordic Oy:n johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi St1 Nordicin toimitusjohtaja Henrikki Talvitielle. 

Lealla on yli 20 vuoden laaja ja vankka kokemus vastuullisuusstrategioiden ja -hankkeiden sekä sidosryhmäsuhteiden johtamisesta ja kehittämisestä eri liiketoiminta-alueilla vähittäiskaupassa, palvelusektorilla ja elintarviketeollisuudessa. Hänen viimeisin tehtävänsä on ollut Paulig-konsernin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja.

”St1:n arvoketjun vastuullisuustyön ytimessä on toimintamme vaikutus yhteiskuntaan, ympäristöön ja ympärillämme oleviin ihmisiin. Työntekijöidemme kunnianhimoinen työ muuttaa arvoketjuamme jatkuvasti yhä vastuullisemmaksi. Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Lean tervetulleeksi energiatransitiota ajavaan työyhteisöömme ja saada hänen vahva vastuullisuuden asiantuntemuksensa hyödyttämään koko konsernia”, sanoo konsernin toimitusjohtaja Henrikki Talvitie.

”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni St1 Nordicissa, sillä energiasektorilla on keskeinen rooli vihreässä siirtymässä. Odotan myös innolla St1-arvoketjun vastuullisuuden ja sidosryhmäsuhteiden kehittämistä yhdessä uusien muutoksentekijäkollegojeni ja kumppaneiden kanssa”, kertoo Lea Rankinen. 

Lea aloittaa tehtävässään St1 Nordic Oy:ssä 1. syyskuuta. 

Henrikki Talvitie
CEO St1 Nordic Oy

 

arrow-right
Edellinen
St1 rakentamassa raskaalle liikenteelle biokaasun tankkauspisteitä Suomessa

25.05.23

Seuraava
Suomen Lantakaasu Oy:n biokaasulaitoksen sijaintipaikasta päätös Kiuruvedellä

09.08.23

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki