St1 teki oman rekrytointikanavan huoltoasema-alalle

Jokaiselle hakijalle vastaus viikossa

Energiayhtiö St1:n jakeluverkostojen kauppiaat Suomessa palkkaavat vuosittain yhteensä jopa 750 asiakaspalvelun ammattilaista. St1 on nyt lanseerannut keskitetyn rekrytointikanavan, jonka kautta voi hakea töihin St1- ja Shell-asemille ympäri maata. Uuden nettikanavan kautta tarjolla on huoltamokahvilatyöntekijän ja mittarikentällä autoilijoita palvelevan palvelumestarin tehtäviä. Sivustolla voi myös tutustua siihen, millaista työskentely huoltoasemalla on, sekä testata, miten hyvin asemalla työskentely soveltuisi itselle.

”Huoltoasemilla, niiden kahviloissa ja ravintoloissa tarvitaan jatkuvasti palveluhenkisiä, 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä. Halusimme tuoda tälle kohderyhmälle sopivan, helpon tavan hakea töihin. Yhdellä hakemuksella voi hakea töihin useammalle asemalle ja vaikka eri paikkakunnille. Jokaiseen hakemukseen vastataan viikon kuluessa”, lupaa myyntijohtaja Mikko Reinekari St1:ltä.

Maaliskuun puolessa välissä avatun nettisivuston kautta St1:lle on tullut jo runsaasti hakemuksia ja ensimmäiset työntekijätkin on jo palkattu. St1:n suunnitelmissa on myös alan ammattitutkinto, jota se ryhtyy pilotoimaan Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa tänä keväänä.

”Kehitämme tulevaisuuden palveluasematoimintaa ja tavoitteenamme on yhdessä yrittäjiemme kanssa tarjota markkinoiden paras asiakaspalvelukokemus, joten on tärkeää, että verkostossamme työskentelevät alan parhaat asiakaspalvelijat”, Reinekari summaa.

St1:n jakeluasemaverkostoon kuuluu Pohjoismaissa kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-asemaa, joissa on yhteensä noin 600.000 asiakaskäyntiä päivässä. Suomessa verkosto kattaa noin 480 jakeluasemaa – sekä miehitettyjä että automaattiasemia.

Lisätietoja:

St1 Oy, myyntijohtaja Mikko Reinekari
mikko.reinekari@st1.fi, 044-741 2796
www.huoltamorekry.fi
www.st1.fi

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.fi

arrow-right
Edellinen
St1 Nordic Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Henrikki Talvitie

27.03.18

Seuraava
St1 käynnistää kassavajätepohjaisen edistyneen etanolin tuotantopilotin Thaimaassa

03.04.18

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki