Kati Ihamäki valittiin St1 Nordicin hallitukseen

St1 Nordic Oy:n yhtiökokous valitsi 24.4.2020 uudeksi hallituksen jäseneksi KTM Kati Ihamäen. 51-vuotias Ihamäki toimii OP:n brändi- ja yritysvastuujohtajana ja on aiemmin toiminut useissa tehtävissä Finnairilla, viimeisimpänä Finnairin kestävän kehityksen johtajana. Kati Ihamäki on myös Keskuskauppakamarin vastuullisuuslautakunnan varapuheenjohtaja ja Global Compact Network Finland -verkoston hallituksessa.

Samalla yhtiökokous päätti nostaa hallituksen jäsenten määrää viiteen. St1 Nordic Oy:n hallituksessa jatkavat edelleen KTM, DI Sampsa Halinen, eQ Varainhoito Oy:n toimitusjohtaja Mikko Koskimies, Mininvest Oy:n toimitusjohtaja Kim Wiio, sekä St1 Nordic Oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen.

”Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Kati Ihamäen yhtiön hallitukseen. Katin vahva tausta yritysvastuusta täydentää erinomaisesti hallituksen osaamispohjaa”, toteaa St1 Nordic Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen.

”Olen seurannut St1:n pitkäjänteistä työtä vastuullisten ratkaisujen kehittäjänä ja uusien avauksien tekijänä jo pitkään. Odotan mielenkiinnolla hallitustyöskentelyä St1 Nordicissa”, kertoo Kati Ihamäki.  

Lisätietoja:

St1 Nordic Oy, toimitusjohtaja Henrikki Talvitie, puh. 010 55711

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on 770 henkilöä. www.st1.com

arrow-right
Edellinen
St1:n geoterminen pilottihanke Espoon Otaniemessä etenee lämpökaivojen viimeistelyvaiheeseen

21.04.20

Seuraava
St1 Nordic Oy:n integroitu vuosikertomus 2019 julkaistu

30.04.20

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki