Kespron ja St1:n yhteistyö jatkuu ja laajenee  

Ravintolaruokailu liikenneasemilla on kasvanut voimakkaasti, ja samalla liikenneasemien ravintoloilta odotetaan yhä korkeatasoisempaa tarjontaa. Foodservice-alaa palvelevan Kespron ja energiayhtiö St1:n yhteistyö jatkuu ja laajenee.

Kespro toimittaa jatkossa kaikki St1:n Helmisimpukka-ketjun elintarvike- ja ravintolatarvikkeet. Tämän lisäksi Kespro ja St1 kartoittavat yhdessä mahdollisuuksia rakentaa uusia toisiaan tukevia liiketoimintoja.

– Liikenneasemilla tapahtuva ravintolaruokailu on kasvanut viime vuosina – kuten myös asiakkaiden odotukset: liikenneasemilla tarjoiltavalta ruoalta odotetaan tänä päivänä yhä enemmän. Tarjoamme St1:n käyttöön sekä monipuolisen osaamisen että laajan valikoiman aina ravintolan raaka-aineista kattaustarvikkeisiin, sanoo Kespron johtaja Mika Halmesmäki.

– HelmiSimpukka-liikenneasemillamme tavoitteena on tarjota teiden parasta ruokaa ja paras asiakaskokemus. Tähän pitkäjänteiseen työhön tarvitsemme parhaan mahdollisen kumppanin. Kespro nousi selvästi voittajaksi pitkässä valintaprosessissamme. Vahva pohja kumppanuudelle on se, että sekä Kesprolla että meillä St1:llä vastuulliset toimintatavat ovat erittäin keskeisessä asemassa. Uusi kumppanuussopimuksemme auttaa molempia osapuolia pääsemään tavoitteisiin yhdessä, sanoo myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Reinekari St1:stä.

St1-huoltamoverkostoon kuuluu Suomessa yli 140 palvelevaa St1- ja Shell ‑liikenneasemaa. Viime vuosina St1 on panostanut voimakkaasti niin palveluasemiensa tarjontaan kuin asiakaspalveluunkin.

Vuodesta 2018 lähtien St1 on laajentanut HelmiSimpukka-konseptia yhtiön verkostossa tuomalla täyden palvelun ravintoloiden rinnalle HelmiSimpukka Express -konseptin, jonka tuotevalikoima on yhtä laadukas, mutta hieman suppeampi. St1 on myös kehittänyt alalle oman koulutusohjelman ja luonut huoltamokahvilatyöntekijän ammattiin johtavan tutkinnon teiden parhaan asiakaspalvelun varmistamiseksi liikenneasemillaan.

Lisätietoja:
Mikko Reinekari, Sales & Marketing Director, St1, p. 010 557 4713
Mika Halmesmäki, johtaja, Kespro, p. 050 502 3582

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 770 henkilöä.
www.st1.eu

Kespro on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-toimialan (foodservice) tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa. Kespro on osa K-ryhmää. www.kespro.com

arrow-right
Edellinen
St1 Nordic Oy, Tilinpäätöstiedote 2018

29.03.19

Seuraava
Seitsemän huoltoasemaa Pirkanmaalla siirtyy St1:n ja Shellin väreihin

02.05.19

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki