Jatkoa asemauudistuksille: St1 kunnosti lippulaiva-asemansa Shell Ruskeasannan Vantaalla

Kuluneen kesän aikana St1 teki Shell Ruskeasannan asemalla mittavan remontin, jossa aseman sisätilat uusittiin ja palvelutarjontaa laajennettiin. Asemalle rakennettiin täysin uudet suihkutilat palvelemaan teiden ammattilaisia. Lisäksi saniteettitilat kokivat muodonmuutoksen.

Vuorokauden ympäri auki olevalta Shell Ruskeasanta -asemalta löytyy niin autopesu, Shell-itsepalvelupesu kuin raskaan liikenteen tankkauspiste. Mittarikentällä asiakkaita palvelee Shell Palvelumestari. Aseman palvelutarjontaan on lisätty asiakkaiden asiointia nopeuttava itsepalvelukassa. Remontin yhteydessä myös HelmiSimpukka-ravintolan palveluita uudistettiin: lounas tarjotaan nyt runsaasta noutopöydästä. Ruokatarjonnan täydentää Sibylla-pikaruokapiste.

Remontoitu Shell Ruskeasanta avattiin asiakkaille tiistaina 30.8. Aseman uudelleen avausta juhlistetaan avajaistarjouksien merkeissä torstaista lauantaihin 15.-17.9.

Uudistettuja sauna- ja suihkutiloja rahtareille

Shell HelmiSimpukka -asemia on uudistettu ahkerasti ympäri Suomea. ”Haluamme tarjota teiden parasta palvelua myös ammatikseen ajaville. Keväällä avasimme Suomen suurimman Shell-aseman täysin uudistettuna Mäntsälässä ja kesällä kunnostimme vilkasliikenteisen Shell-aseman Vantaalla. Molempien remonttien yhteydessä meille oli tärkeää huomioida rahtareiden tarpeet”, kertoo St1 Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Reinekari.

Asemauudistuksien ansiosta nyt jo yhdellätoista Shell-asemalla on saunatilat. Lisäksi kolmelta Shell-asemalta löytyy suihkutilat ammattikuljettajien käyttöön. ”Kaikissa tulevissa asemauudistuksissamme tulemme mahdollisuuksien mukaan rakentamaan uudet tai kunnostamaan jo olemassa olevat sauna- ja suihkutilat”, Reinekari lupaa.

Lisätietoja

Ketjupäällikkö Tom Hietanen, St1, puh. 0400 436 510, tom.hietanen@st1.fi

St1 on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85-korkeaseosetanoliin. Yhtiöllä on bioetanolin tuotantolaitoksia Suomessa, jalostamo Göteborgissa sekä noin 1 450 aseman verkosto: St1- ja Shell-asemia Suomessa ja Ruotsissa sekä Shell-asemia Norjassa. www.st1.fi

arrow-right
Edellinen
St1 Nordic Oy:n välitilinpäätöstiedote tammi-kesäkuu 2016

31.08.16

Seuraava
St1 Lähienergia palkittiin ilmastotekona

03.11.16

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki