Sampsa Halinen valittiin St1 Nordicin hallitukseen

St1 Nordic Oy:n ylimääräinen yhtiökokous valitsi 16.8.2019 uudeksi hallituksen jäseneksi KTM, DI Sampsa Halisen. 42-vuotias Halinen on toiminut aktiivisesti öljyalalla vuodesta 2002, muun muassa Neste Oyj:ssä ja viimeksi Glencore PLC:ssä Lontoossa. 

Samalla yhtiökokous päätti nostaa hallituksen jäsenten määrää neljään. St1 Nordic Oy:n hallituksen kuluvalla toimikaudella jatkavat edelleen eQ Varainhoito Oy:n toimitusjohtaja Mikko Koskimies, Mininvest Oy:n toimitusjohtaja Kim Wiio sekä St1 Nordic Oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen.

”Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Sampsa Halisen yhtiön hallitukseen. Sampsan vahva tausta täydentää entisestään hallituksen osaamispohjaa öljymarkkinoista”, toteaa St1 Nordic Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen.

Lisätietoja:

St1 Nordic Oy, toimitusjohtaja Henrikki Talvitie, puh. 010 55711

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.eu

arrow-right
Edellinen
Liikkeellä huijausviestejä Shellin ja St1:n nimissä

12.08.19

Seuraava
Kryptovaluuttaa kaupataan huijaustarkoituksissa Mika Anttosen nimissä

20.08.19

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki