St1 lanseeraa karttasivuston kotimaassa autoileville

Suomalainen energiayhtiö St1 julkaisee tänään internetissä Suomen matkailukarttasivuston, johon on koottu satoja nähtävyyksiä ja salattujakin aarteita eri puolilta maata. St1 haluaa kannustaa suomalaisia lomailemaan kotimaassa  ja kutsuu ihmiset myös lisäämään uudet löytönsä ja vanhat suosikkinsa kaikkien iloksi koko Suomen aarrekarttaan. 

Osoitteesta www.kokosuomenaarrekartta.fi löytyy erilaisia mielenkiintoisia matkailukohteita, jotka on kohdegalleriassa jaoteltu viiteen kategoriaan: elämyskohteet, koko perheen kohteet, luontopaikat, historialliset nähtävyydet sekä taide- ja kulttuurikohteet. Lisäksi kartasta löytyy hauskoja selfien-ottopaikkoja.  

Interaktiivinen kartta auttaa lomasuunnitelmien tekemisessä: siihen voi syöttää haluamansa reitin ja tutkia matkailuaarteita sen varrelta. Sivustolla voi myös ehdottaa lisättäväksi omia suosikkikohteitaan aarrekarttaan.

”Kotimaan matkailu on tällä hetkellä hyvin suosittua ja Suomi on täynnä tutkimisen arvoisia paikkoja. Näin kesälomasesongin alkaessa haluamme auttaa automatkailijoita löytämään reittiensä varrelta sellaisiakin kohteita, jotka saattavat olla heille entuudestaan tuntemattomia,” Brand & Marketing Manager Vilma Westerlund St1:ltä kertoo.

Keväällä 2017 St1 julkisti 101 teesiä, joiden kautta yritys kertoo oman näkemyksensä siitä, millaisilla keinoilla puhdasta, uusiutuvaa energiantuotantoa voidaan lisätä. Teesi numero 80: ”Energiankulutuksen näkökulmasta kotimaan matkailu on hyvä vaihtoehto kaukokohteille” on toiminut pohjana ja inspiraationa matkailukarttasivuston kehittämiselle.


Lisätietoja:
St1 Oy, Vilma Westerlund
Vilma.westerlund@st1.fi, 040-595 2973

www.kokosuomenaarrekartta.fi

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.fi  

 

 

 

arrow-right
Edellinen
Stimulointi alkoi geolämpötyömaalla Otaniemessä

04.06.18

Seuraava
Otaniemen reikien stimulointivaihe etenee suunnitellusti St1:n työmaalla

18.06.18

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki