Legendaarinen Jämsän Patalahti siirtyy kotimaisen St1:n lipun alle

Jo yli 50 vuotta autoilijoita 9-tiellä palvellut Jämsän Patalahden liikenneasema palaa kesäkuun alkupuoliskolla osaksi energiayhtiö St1:n verkostoa. St1 on tehnyt yhtiön kanssa sopimuksen polttonesteiden myynnistä automaattikentältä ja raskaan kaluston tankkauspisteeltä. Muut Patalahden palvelut, kuten laaja ravintolatarjonta, säilyvät ennallaan.

”On hienoa päästä taas yhteistyöhön St1:n kanssa. Vahva kotimainen energiayhtiö on meille entuudestaan tuttu toimija, jonka visio puhtaammasta energiasta vastaa hyvin omia arvojamme. Onkin luontevaa siirtyä takaisin suomalaisen toimijan lipun alle, kun sopimuksemme Teboilin kanssa päättyy”, kertoo Jämsän Patalahti Oy:n toimitusjohtaja Henri Junnola.

Junnola toivottaa niin vanhat tutut kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi legendaariselle Patalahden liikenneasemalle, joka sijaitsee tutulla kauppapaikalla Tampere-Jyväskylä-tien varressa. Patalahti on tunnettu erityisesti monipuolisesta ravintolamaailmastaan, johon kuuluu mm. Subway-ravintola, pizza- ja burger-tarjonta sekä laaja buffet.

St1:n laadukkaat polttonesteet sekä henkilöautoilijoille että ammattiliikenteelle

”Patalahti täydentää hyvin asemaverkostoamme Keski-Suomessa, etenkin raskaan kaluston tankkauspisteiden osalta. Korkealaatuiset polttonesteemme yhdistettyinä kauppiaan ja henkilöstön vahvaan ravintola-alan osaamiseen ja monipuolisiin palveluihin tekevät Patalahdesta pysähtymisen arvoisen paikan entistä suuremmalla syyllä”, linjaa St1:n huoltamotoiminnoista vastaava johtaja Juha Vanninen.

Jatkossa aseman henkilöautojen mittarikentällä voi tankata taloudellista St1 95 E10 Extra -bensiiniä ja monikäyttöistä St1 98 E5 -bensiiniä sekä suomalaisiin olosuhteisiin kehitettyä Diesel Plus -premium-dieseliä. D-pisteen valikoimaan tulee Diesel Plussaa, moottoripolttoöljyä ja AdBlue-liuosta. Kaikkiin Patalahden automaatteihin käyvät sekä St1:n että Shellin kanta-asiakaskortit.

St1:n maan kattavaan verkostoon kuuluu kaikkiaan noin 450 St1- ja Shell-asemaa, joista runsas puolet on automaattiasemia. Raskaan kaluston D-pisteitä on lähes 50.

Lisätietoja:

Johtaja Juha Vanninen, Huoltamotoiminnot, St1 Oy
040-845 0221, juha.vanninen@st1.com

Toimitusjohtaja Henri Junnola, Jämsän Patalahti Oy
040-773 2859, henri.junnola@subway.fi


St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1270 St1- ja Shell-huoltoasemaa ja kaasun tankkauspistettä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1000 henkilöä. www.st1.com

arrow-right
Edellinen
St1 Nordic Oy:n tilinpäätöstiedote 2022

31.03.23

Seuraava
St1:n Marokon metsityspilotin tulokset vahvistavat: hiilinieluja voidaan luoda jopa kuivissa olosuhteissa

16.05.23

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki