Uusi Shell FuelSave 95 -bensiini vie pidemmälle kuin perinteiset 95E-bensiinit

St1 jatkaa strategiaansa tuomalla markkinoille uusia korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita. Uusi Shell FuelSave 95 -bensiini pitää moottorin puhtaana ja voitelee sitä tehokkaasti. Paremman polttoainetehokkuuden ansiosta se on käytössä edullisempaa. Shell FuelSave 95 korvaa nykyisen 95-bensiinin kaikilla Shell-asemilla. Samalla yhtiö laajentaa suuren suosion saanutta Palvelumestari-konseptiaan asemilta myös puhelimeen.

Shell FuelSave 95 -bensiini vähentää energiahävikkiä voitelemalla moottorin niitä osia, joita voiteluaine ei kunnolla voitele – erityisesti ylempiä männänrenkaita. Moottori toimii tehokkaammin alhaisemman kitkan ansiosta. Uutuusbensiini vaikuttaa myös pitkäaikaisesti pitämällä moottorin ja erityisesti imuventtiilit puhtaina sekä estämällä lian muodostumisen niihin. Ilma ja polttoaine pääsevät virtaamaan moottorissa kuten on suunniteltu, jolloin polttonesteen palaminen on tehokkaampaa.

St1 on viime vuosina tuonut Suomen markkinoille useita erilaisia Premium-tason polttonesteitä, kuten itse kehittämänsä ja valmistamansa jätepohjaisen RE85-korkeaseosetanolin flexifuel-autoille ja RED95-etanolidieselin bussiliikenteen koehankkeeseen. Henkilöautojen Diesel Plus uudistettiin viime keväänä sisältämään UPM:n kotimaista uusiutuvaa dieseliä ja Diesel Max on huippuluokan diesel raskaalle kalustolle. St1-verkostossa myytävä 95E10 Extra pienentää tutkitusti polttonesteen kulutusta ja Shell V Power Nitro+ bensiini tarjoaa ääriolosuhteissa testattua suorituskykyä. MPÖ2 Premium-moottoripolttoöljy pitää koneen puhtaana vaikeissakin olosuhteissa. St1:n tavoitteena on tuoda markkinoille yhä enemmän uusiutuvaan energiaan perustuvia vaihtoehtoja. Suuri osa sen liiketoiminnasta tulee kuitenkin vielä suomalaiseen autokantaan soveltuvista fossiilisista polttonesteistä. Yhtiö pyrkiikin kehittämään ja tuomaan markkinoille pienempikulutuksisia ja siten ympäristöystävällisempiä polttoaineita myös perinteiseen auto- ja työkonekantaan.

Palvelumestari24 palvelee autoilijoita puhelimessa ympäri vuorokauden

Uusi Palvelumestari24 on kehitetty palvelemaan autoilijoita kellon ympäri tilanteissa, joissa kuljettaja tarvitsee tietoa esimerkiksi tankkauspaikoista, mutta kädet ovat ratissa. Palvelu varmistaa matkan jatkumisen turvallisesti, kun Palvelumestari24 etsii autoilijan tarvitseman tiedon ja asioi hänen puolestaan internetissä.

Palvelumestari24 etsii autoilijalle lähimmän huoltoaseman ja sen palvelut. Hän voi myös hakea aikatauluja, aukioloaikoja, sopivan taukopaikan, neuvoa reitin paikkaan kuin paikkaan, vuokrata peräkärryn, ohjata tarvittaessa huoltoon tai järjestää hinauksen. Hän etsii sää- ja ruuhkatietoja, menovinkkejä ja varaa vaikka auton katsastusajan.

Puhelu Palvelumestari24:lle numeroon 0200 24 24 24 maksaa yhden euron. Puhelun hintaan lisätään oman operaattorin paikallisverkkomaksu tai matkapuhelumaksu.

Lisätietoja

Myyntijohtaja Mikko Reinekari, St1 Oy 
puh. 010 557 11, mikko.reinekari@st1.fi

Johtaja, Suoramyynti, Matti Pentti, St1 Oy
puh. 010 557 4119, matti.pentti@st1.fi


St1 on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85-korkeaseosetanoliin. Yhtiöllä on bioetanolin tuotantolaitoksia Suomessa, jalostamo Göteborgissa sekä noin 1500 aseman verkosto: St1- ja Shell-asemia Suomessa ja Ruotsissa sekä Shell-asemia Norjassa. www.st1.fi

arrow-right
Edellinen
St1 Nordic Oy:n tilinpäätöstiedote 2015

31.03.16

Seuraava
Uusi Shell-asema avataan Vaasan Kivihaassa

22.04.16

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki