Uusi Shell-asema avataan Vaasan Kivihaassa

Energiayhtiö St1 on rakentanut Vaasan Kivihakaan uuden Shell-aseman, jossa vietetään avajaisjuhlaa nauhanleikkausseremonioineen ensi tiistaina 26.4. alkaen klo 9. Liikenneasema palvelee autoilijoita Vaasan pohjoispuolella E8-tien varrella tarjoten kattavan polttonestevalikoiman, tehokkaat autopesut sekä modernit myymälä- ja kahvila-ravintolapalvelut. Aseman yhteyteen avataan myös BURGER KING® -hampurilaisravintola. Lidlin päivittäistavaramyymälä aloittaa samassa kiinteistössä toukokuussa.

Shell Kivihaan asemalla autoilija voi tankata St1:n vastikään markkinoille tuonutta Shell FuelSave 95 -bensiiniä. Uutuuspolttoneste voitelee ja pitää moottorin puhtaana ja paremman polttoainetehokkuutensa ansiosta se tulee käytössä edullisemmaksi kuin nykyinen 95E10-bensiini. Mittarikentältä löytyy myös Shell V Power Nitro+ bensiini sekä diesel, moottoripolttoöljy ja St1:n valmistama jätepohjainen RE85-korkeaseosetanoli, joka sopii flexifuel-autoihin.

Huippumodernissa, 24h avoinna olevassa Shell Perfect-autopesussa on valittavana useita tehokkaita pesuvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin – pesuohjelmat mukautuvat eri vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Shell Select -myymälässä myydään myös nestekaasua ja vuokrataan vuokravaunut.fi -peräkärryjä

Kahvilan puolella on tarjolla makeiden ja suolaisten kahvilatuotteiden lisäksi mm. Sibylla-pikaruokaa. Restel avaa asemalle Vaasan ensimmäisen, yli 100-paikkaisen ja BURGER KING® -hampurilaisravintolan. Lisäksi aseman katetulla ulkoterassilla on noin 80 asiakaspaikkaa.

Shell Kivihaan kauppiaana toimii Marko Tuuri, joka henkilökuntineen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uudelle asemalle. Avajaispäivänä asemalla tarjotaan kakkukahvit 600 ensimmäiselle.

Lisätietoja

Tom Hietanen, ketjupäällikkö, St1
tom.hietanen@st1.fi
0400-436 510

Marko Tuuri, kauppias
Pohjanmaan Asemat Oy
marko.tuuri@pohjanmaanasemat.fi
040-561  0540

St1 on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85-korkeaseosetanoliin. Yhtiöllä on bioetanolin tuotantolaitoksia Suomessa, jalostamo Göteborgissa sekä noin 1500 aseman verkosto: St1- ja Shell-asemia Suomessa ja Ruotsissa sekä Shell-asemia Norjassa. www.st1.fi

arrow-right
Edellinen
Uusi Shell FuelSave 95 -bensiini vie pidemmälle kuin perinteiset 95E-bensiinit

21.04.16

Seuraava
St1 aloittaa geotermisten syvälämpökaivojen porauksen Espoon Otaniemessä

26.04.16

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki