St1 ja Infra ry ovat sopineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2024

Yhteistyösopimuksen myötä St1 tukee INFRA ry:n toimintaperiaatteiden ja strategian toteuttamista.

Sopimuksen kautta yhdistyksen jäsenet saavat St1:ltä alennuksia moottoripolttoöljyn, dieselöljyn ja Adbluen säiliötoimituksista sekä St1- ja Shell Card Yrityskorttien hinnoista. Jäsenet hyötyvät yhteistyösopimuksesta polttoainehinnoittelun ja vuosivolyymien kautta. Infra-jäsen voi pyytää kilpailukykyisen tarjouksen oman alueensa myyjältä. Sopimus koskee kaikkia yhdistyksen jäseniä.
 

INFRA ry kokoaa yhteen infratoimialan Rakennusteollisuus Ry:n alla. Yli 1500 INFRA ry:n jäsentä ovat pääosin pieniä ja keskisuuria perheyrityksiä ympäri Suomen. Jäsenenä ovat myös isot, valtakunnalliset infrayhtiöt.

St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1270 St1- ja Shell-huoltoasemaa ja kaasun tankkauspistettä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1000 henkilöä. www.st1.com

arrow-right
Edellinen
Ladulle tieltä - St1:n hiihtotempaus tukee autoilijoiden tiehyvinvointia

19.02.24

Seuraava
Suomen Lantakaasu Oy ostaa Nurmon Bioenergian

26.02.24

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki