Apple Pay -maksusovellus St1-asiakkaille

St1 tuo tänään asiakkailleen Suomessa ja Ruotsissa Apple Pay -palvelun, joka tekee mobiilimaksamisesta helpon, turvallisen ja henkilökohtaisen tavan maksaa nopeasti ja miellyttävästi.

Turvallisuudella ja tietosuojalla on keskeinen rooli Apple Pay:ssä. Kun asiakas käyttää St1 Mastercardia Apple Pay:ssä, varsinaiset korttinumerot eivät tallennu laitteelle tai Applen palvelimiin. Sen sijaan laite saa yksilöivän tilinumeron (Device Account Number), joka salataan ja tallennetaan turvallisesti laitteen Secure Element -tietoturvakomponenttiin. Jokainen tapahtuma saa yksilöivän kertakäyttöisen dynaamisen turvakoodin.

Uusi St1 Mastercard on nyt saatavilla Suomessa ja Ruotsissa ja se voidaan myöntää asiakkaalle virtuaalisesti muutaman minuutin sisällä sen jälkeen, kun korttia on anottu ja se on myönnetty. Korttia voidaan käyttää välittömästi Apple Pay:ssa. Asiakas saa luonnollisesti myös fyysisen kortin. St1 Mastercardista ei veloiteta kuukausimaksua, jos korttia käytetään vähintään kerran kuussa yhtiön St1- tai Shell-asemilla.

“Olemme hyvin iloisia ollessamme Suomen ja Ruotsin ensimmäisten liikkeelle laskijoiden joukossa tuomassa Apple Payn asiakkaillemme. Voidessamme tarjota asiakkaillemme uuden sukupolven maksupalveluja, kuten Apple Pay, asiakaskokemus paranee huomattavasti,” sanoo Kim Wiio, St1 Nordic Oy:n toimitusjohtaja. 
Apple Pay on helppo asentaa ja käyttäjät saavat edelleen kaikki luotto- ja maksukorttien tarjoamat palkinnot ja edut. Myymälöissä Apple Pay toimii iPhone SE:n, iPhone 6:n ja uudempien versioiden sekä Apple Watch:in kanssa. 
Apple Pay:n hyväksyvissä sovelluksissa ja verkkosivuilla maksaminen on Touch ID:llä yhtä helppoa kuin sormen kosketus, jolloin ei tarvitse manuaalisesti täyttää pitkiä tililomakkeita tai kirjoittaa toistuvasti lähetys- ja laskutustietoja. Kun tavaroita ja palveluja maksetaan liikkeellä ollessa sovelluksissa tai Safarissa, Apple Pay toimii iPhone 6:ssa ja uudemmissa versioissa, iPhone SE:ssä, iPad Pro:ssa, iPad Air 2:ssa ja iPad mini 3:ssa ja sitä uudemmissa versioissa. Apple Pay:tä voi käyttää myös Safarissa missä tahansa Macissa, joka on esitelty 2012 tai myöhemmin ja jotka käyttävät macOS Sierra-ohjelmaa ja maksun voi vahvistaa iPhone 6:lla tai uudemmalla versiolla tai Apple Watch:illa tai Touch ID: llä uudessa MacBook Pro:ssa.

Lisätietoja

For more information on Apple Pay, visit: http://www.apple.com/apple-pay/

www.st1finance.fiwww.st1finance.se


Kim Wiio, toimitusjohtaja, St1 Nordic Oy, +358 44 567 8964


St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yritys tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 koostuu kahdesta sisarkonsernista: St1 Nordic keskittyy polttonesteiden markkinointiin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Sisarkonserni St1 Group keskittyy puolestaan öljynjalostukseen. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja yrityksen palveluksessa on 700 henkilöä. St1 Groupin on suunniteltu sulautuvan St1 Nordiciin 31.12.2017. www.st1.fiwww.st1.eu

arrow-right
Edellinen
St1 etenee suunnitelmissaan tuottaa uusiutuvaa dieseliä Göteborgin jalostamollaan

04.10.17

Seuraava
St1 laajentaa toimintaansa rahoitusalan maksupalveluihin ja tuo mobiilitankkauksen jakeluasemilleen

24.10.17

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki