St1 laajentaa toimintaansa rahoitusalan maksupalveluihin ja tuo mobiilitankkauksen jakeluasemilleen

St1 Finance Oy on perustettu tarjoamaan uusia maksupalveluita Finanssivalvonnan myöntämän luvan mukaisesti. St1 haluaa tarjota uudella St1 Way -sovelluksellaan paremman maksukokemuksen ja personoitua palvelua asiakkailleen. Suomessa ja Ruotsissa on lanseerattu uusi St1 Mastercard.


St1 Mastercardia voi anoa St1 Way -sovelluksen kautta. Virtuaalinen St1 Mastercard voidaan myöntää asiakkaalle muutaman minuutin sisällä sen jälkeen, kun korttia on anottu ja se on myönnetty. Kortti on käytettävissä heti, kun se on yhdistetty maksupalveluun. Asiakas saa luonnollisesti myös fyysisen kortin. St1 Mastercardista ei veloiteta kuukausimaksua, jos korttia käytetään vähintään kerran kuussa yhtiön St1- tai Shell-asemilla.


St1-sovellus mahdollistaa myös mobiilitankkauksen tuomisen St1:n verkostoon. Mobiilitankkaus toimii aluksi miehittämättömillä St1- ja Shell Express -asemilla Suomessa ja myöhemmin myös yhtiön palveluasemilla. Mobiilitankkaus otetaan käyttöön myöhemmin tänä vuonna myös Ruotsin verkostossa. Mobiilitankkausta varten asiakas tarvitsee älypuhelimen ja St1-sovelluksen, johon on yhdistetty St1 Mastercard tai muu henkilökohtainen maksu- tai luottokortti tai maksupalvelu.


St1-sovelluksella on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Se auttaa kuljettajaa navigoimaan halutulle St1- tai Shell -palveluasemalle ja näyttää lähellä sijaitsevat asemat palveluineen. Asiakkaat voivat ostaa St1-sovelluksella myös autopesuja ja pesettää autonsa heille sopivaan aikaan ilman jonotusta. St1-sovelluksella asiakas voi myös tarkastella tapahtumia, kuitteja ja St1 Mastercard -tietoja. St1-sovellus on ilmainen mobiilisovellus, joka voidaan ladata App Storesta tai Google Playstä. Sovellus toimii iOS 11:lla (iPhone 5 tai uudempi) ja Android 4.1:llä tai uudempi versio.


”Meidän seurattava mitä maailmalla tapahtuu ja tiedettävä mitä asiakkaat tulevaisuudessa tarvitsevat. Laajentamalla toimintaamme rahoitusalan maksupalveluihin ja mobiilitankkaukseen, haluamme parantaa entisestään henkilökohtaista asiakaskokemusta,” sanoo Kim Wiio, St1 Nordic Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja
www.st1finance.fi, www.st1finance.se


Kim Wiio, toimitusjohtaja, St1 Nordic Oy, +358 44 567 8964


St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yritys tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 koostuu kahdesta sisarkonsernista: St1 Nordic keskittyy polttonesteiden markkinointiin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Sisarkonserni St1 Group keskittyy puolestaan öljynjalostukseen. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja yrityksen palveluksessa on 700 henkilöä. St1 Groupin on suunniteltu sulautuvan St1 Nordiciin 31.12.2017. www.st1.fi; www.st1.eu

arrow-right
Edellinen
Apple Pay -maksusovellus St1-asiakkaille

24.10.17

Seuraava
St1 ostaa meriliikenteen polttonesteliiketoimintaa Norjassa

27.11.17

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki