St1 yhteistyöhön SF-Caravanin kanssa

St1 Oy ja SF-Caravan ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. SF-Caravan ry:n jäsenet saavat alennusta bensiinistä ja dieselistä käyttämällä uutta St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan logoilla varustettua jäsenkorttia. SF-Caravanin jäsenkortti käy Suomessa yli 400 St1- ja miehitetyillä Shell-asemilla käteisalennuskorttina. Shell Express -asemilla etua ei saa.

Jäsenkortilla saatava alennus bensiinistä ja dieselistä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain, mutta on aina vähintään 0,5 senttiä/litra. Edun saamiseksi kortti tulee syöttää maksupäätteeseen ennen varsinaista maksukorttia.
Uudet St1-alennuskoodilla varustetut jäsenkortit toimitetaan jäsenille noin kahden viikon kuluttua vuosittaisen jäsenmaksulaskun maksamisesta. Mikäli jäsen haluaa uuden jäsenkortin aikaisemmin, voi uuden jäsenkortin tilata veloituksetta osoitteessa www.karavaanarit.fi/jasenyys/muutokset-jasenyyteen  valitsemalla Tilaan uuden jäsenkortin St1:n alennuskoodilla. Uusi kortti toimitetaan noin kahden viikon kuluttua sen tilaamisesta.

Etuja myös HelmiSimpukoista ja lämmitysöljystä

Jäsenkortilla saa jatkossa myös voimassa olevat vaihtuvat HelmiSimpukka-edut.
Lisäksi lämmitysöljystä saa alennusta 0,5 senttiä/litra. Lämmitysöljyedun saa ilmoittamalla kortissa näkyvän St1-etukoodin lämmitysöljytilauksen yhteydessä.

Lisäetuja kortin rekisteröimällä

Jos SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen jäsen rekisteröi korttinsa St1:n nettisivuilla, on hän myös oikeutettu kulloinkin voimassa oleviin St1:n neuvottelemiin kolmannen osapuolen tarjoamiin etuihin.

Lisätietoja: www.karavaanarit.fi/jasenedut/st1

 

St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1250 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1000 henkilöä. www.st1.com

arrow-right
Edellinen
Kutsu St1 Nordic Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen

11.04.22

Seuraava
St1 ja Transport Savikko Yhtiöt Oy tietävät, että pitkäkestoinen kumppanuus syntyy luottamuksesta ja yhteisistä arvoista

20.05.22

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki