Tom Rinne nimitetty Group HR Director -tehtävään St1 Nordic Oy:ssä

St1:n visio on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Toteutamme visiotamme investoimalla energiatransitioon rakentamalla samalla maailmanluokan osaamista energiasektorilla. Tavoitteenamme on kehittää edelleen strategisia ja operatiivisia HR-valmiuksiamme, joten seuraava muutos astuu voimaan 17.4.2023.

Tom Rinne M.Sc (Business Administration) nimitetään Group HR Director -tehtävään sekä samalla St1 Nordic Oy:n johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi St1 Nordicin toimitusjohtaja Henrikki Talvitielle.

Tomilla on laaja ja vankka työkokemus erilaisista HR-tehtävistä, joista viimeisin on Tietoevryn Cloud & Security -liiketoimintayksikön People and Culture Lead. Tomin kansainvälinen työkokemus ulottuu muun muassa HR-johtajan tehtäviin 500 – 3000 työntekijän liiketoimintayksiköissä sekä Tieyoevryn projektiresurssointiyksikköön.

Hän on uransa aikana hankkinut kokemusta muutosjohtamisesta & integraatiosta, kyvykkyyksien hallinnasta, resursoinnin ja rekrytoinnin kehittämisestä sekä osaamisen johtamisesta ja johtamisen kehittämisestä.

 ”Olen iloinen voidessani toivottaa Tomin tervetulleeksi St1:een. Hänen osaamisensa ja omistautumisensa tulevat kehittämään työyhteisöämme entisestään sekä vahvistamaan kasvuamme ja kykyämme ottaa rohkeita askeleita energiatransitiomatkallamme”, sanoo konsernin toimitusjohtaja Henrikki Talvitie.

 

Henrikki Talvitie
toimitusjohtaja, St1 Nordic Oy

arrow-right
Edellinen
St1 kuluttajalämmitysöljytilaukset keskitetään tytäryhtiölle Lämpöpuisto Oy:lle

06.02.23

Seuraava
Geolämpöä kiinteistöihin – Caverion ja St1 Lähienergia yhdistävät nyt osaamisensa suurkiinteistöjen maalämpöprojekteissa

27.03.23

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki