St1:n ja Suomen Hiihtoliiton pitkä yhteistyö jatkuu

St1:n ja Suomen Hiihtoliiton yhteistyö alkoi vuonna 2001 ja on maastohiihdon pitkäikäisin. Jatkosopimus yhteistyöstä allekirjoitettiin yli seuraavan olympiadin vuosille 2018–2022. 

Hiihtoliiton ja St1:n yhteistyö näkyy yli koko maastohiihtokentän. St1 näkyy laajasti niin maajoukkueiden kuin Suomen Cupin pääyhteistyökumppanina. Hiihdon tulevaisuutta turvataan tukemalla nuorten maajoukkueen, St1-ryhmän toimintaa. Kilpailutapahtumissa St1 on mukana niin nuorten SM-hiihdoissa kuin Hopeasompa-kisoissakin.

Toisilleen sopivat yhteistyökumppanit

”Hiihtoliitolle St1 on pitkäikäisenä kumppanina ollut erittäin tärkeä. Se on mahdollistanut pitkäjänteisen työn suomalaisen maastohiihdon eteen jokaisella tasolla nuorista huippu-urheiluun saakka”, sanoo Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala.

Viimeisten vuosien aikana Suomen maastohiihtomaajoukkueesta on rakennettu päävalmentaja Reijo Jylhän johdolla uusien toimintamallien edelläkävijää koko suomalaisessa huippu-urheilukentässä. Avainasemassa ovat olleet niin yhteistyökumppanit kuin huippu-urheilun toimijat, jotka ovat mahdollistaneet kehityksen. Rohkeasti eteenpäinkatsova joukkue on St1:lle luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi.

”Uusi sopimus on luonteva jatko pitkälle, jo vakiintuneelle hyvälle yhteistyöllemme. Haluamme entisestään syventää yhteistyötä ja yhdessä lisätä urheilun kiinnostavuutta sekä innostaa uusia harrastajia lajin pariin. Meille suomalainen maastohiihto on luonteva yhteistyökumppani, sillä se vaatii samoja ominaisuuksia kuin oma toimintamme: pitkäjänteisyyttä, periksiantamattomuutta ja rohkeutta. Toivomme parhainta menestystä suomalaiselle hiihdolle”, toteaa St1:n toimitusjohtaja Mika Wiljanen.

hiihtoliitto-yhteistyo-st1

Kuvassa kättelevät Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala (vasemmalla) ja St1:n toimitusjohtaja Mika Wiljanen (oikealla).

arrow-right
Edellinen
St1 Group Oy sulautuu St1 Nordic Oy:öön

06.06.17

Seuraava
St1 kunnosti Karjaalla yhden Suomen suurimmista Shell-asemistaan

12.06.17

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki